Anti-Aliasing hiçbir oyunda çalışmıyor

Rononcy

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar. Ne Fortnite, ne CS:GO, ne GTA V, ne de Minecraft. Hiçbirisinde bu sorunu çözemedim. 4 kere farklı sebeplerden formatladım hiçbirisinde de bu çözülmedi zaten çözüleceği umuduyla formatlamamıştım, neyse. Anladığım kadarıyla ekran kartımla alakalı bir sorun, internet üzerinde ne kadar araştırdıysam hiçbir sonuç bulamadım, çözüm de keza bulamadım. Bir NVIDIA forumunda yazılana göre NVIDIA ile bir iletişim kurmuş ve PSU'daki yetersizlik veya hatalı ekran kartıyla alakalı bir sorun yazmış adam. PSU'm 600W yani yetersiz olacağını asla düşünmüyorum, dolayısıyla ben ekran kartımı garantiye gönderebilir miyim? Göndermeli miyim? Veya bu sorunla alakalı bildiğiniz bir çözüm var mı? Gerçekten tam 9 yıldır istediğim bilgisayara bu yaz kavuştum ve inanılmaz hevesim kırıldı bilgisayarı 1 aydır sadece bu sorunu araştırmak için açıyorum oyun bile oynamıyorum artık hayat enerjimi aldı resmen bu sorun.

Dosya Ekleri

• 1568742700047.png
    453,5 KB · Görüntüleme: 224
  • 1.png
    501,9 KB · Görüntüleme: 201
  • unknown.png
    512,4 KB · Görüntüleme: 193
Cs'yi bilmiyorum ama genel olarak ekran çözünürlüğünüz 1080p ise bir yere kadar geçerli oluyor bu keskinlik. Yani çözünürlüğü arttırarak bu olayı çözebilirsiniz. Monitörünüz nedir acaba.

NVIDIA Ayarlarınız ne durumda?
Maalesef 1080p monitörüm mevcut, ayrıca 4k bir monitörde de denemiştim, onda da olmuştu. Çok ilginç :/ çok moralimi bozan bir durum. Ayrıca monitörüm 24" ve denediğim 4k monitör 27" idi.

Dosya Ekleri

• 1.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 129
  • 2.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 3.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 98
Maalesef 1080p monitörüm mevcut, ayrıca 4k bir monitörde de denemiştim, onda da olmuştu. Çok ilginç :/ çok moralimi bozan bir durum. Ayrıca monitörüm 24" ve denediğim 4k monitör 27" idi.
Ayarları varsayılana alıp öyle dener misiniz?

Ayarları varsayılana alıp öyle dener misiniz?
"How to reduce jaggies in all games" isimli bir videodan aldığım ayarları yaparak kullanıyorum şu anda, ilk attığım cs ssleri restore edilmiş varsayılan ayarlarda çekilmiş ssler. Şuan da pek farklılık yok, daha az var sadece fakat fark edilebilir bir fark değil :/.
yardımcı olabilecek gerçekten yok mu...

Son düzenleme:

Bende de aynı sorun vardı ve sanırım sorunu çözdüm. Hangi oyunu oynayacaksan oyuna sağ tık-özellikler-uyumluluk kısmından "tam ekran iyileştirmelerini devredışı bırak" işaretle.

Bende de aynı sorun vardı ve sanırım sorunu çözdüm. Hangi oyunu oynayacaksan oyuna sağ tık-özellikler-uyumluluk kısmından "tam ekran iyileştirmelerini devredışı bırak" işaretle.
unutmayayım diye masasüstü arka planım yaptım bu yazıyı, teşekkür ederim belki işe yarar umut fakirin ekmeğidir

unutmayayım diye masasüstü arka planım yaptım bu yazıyı, teşekkür ederim belki işe yarar umut fakirin ekmeğidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…