longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 Çekerem dedi: DK61SE modeli için ne dersin hocam? Bütçeme o uyuyor. Brown Switch alıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Asagidaki urun daha iyi olur hocam. DK61SE'den daha kaliteli. Hotswapple destegi de var, ileride isterseniz switch degisimi yapabilirsiniz. Amazon.com.tr
Çekerem dedi: DK61SE modeli için ne dersin hocam? Bütçeme o uyuyor. Brown Switch alıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Asagidaki urun daha iyi olur hocam. DK61SE'den daha kaliteli. Hotswapple destegi de var, ileride isterseniz switch degisimi yapabilirsiniz. Amazon.com.tr
Çekerem Attopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 41 4 Ağustos 2023 #12 longwayy dedi: Asagidaki ürün daha iyi olur hocam. DK61SE'den daha kaliteli. Hotswapple destegi de var, ileride isterseniz Switch degisimi yapabilirsiniz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yok hocam DK61SE tasarım olarak daha iyi ve fiyatı daha uygun. Babamı zor ikna ettim zaten DK61SE ile ilgili kulağınıza kötü bir şey geldi mi?
longwayy dedi: Asagidaki ürün daha iyi olur hocam. DK61SE'den daha kaliteli. Hotswapple destegi de var, ileride isterseniz Switch degisimi yapabilirsiniz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yok hocam DK61SE tasarım olarak daha iyi ve fiyatı daha uygun. Babamı zor ikna ettim zaten DK61SE ile ilgili kulağınıza kötü bir şey geldi mi?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #13 Çekerem dedi: Yok hocam DK61SE tasarım olarak daha iyi ve fiyatı daha uygun. Babamı zor ikna ettim zaten DK61SE ile ilgili kulağınıza kötü bir şey geldi mi? Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, o halde DK61SE alabilirsiniz. Bilinen bir sorunu yok.
Çekerem dedi: Yok hocam DK61SE tasarım olarak daha iyi ve fiyatı daha uygun. Babamı zor ikna ettim zaten DK61SE ile ilgili kulağınıza kötü bir şey geldi mi? Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, o halde DK61SE alabilirsiniz. Bilinen bir sorunu yok.
Çekerem Attopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 41 4 Ağustos 2023 #14 longwayy dedi: Anladim hocam, o halde DK61SE alabilirsiniz. Bilinen bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
longwayy dedi: Anladim hocam, o halde DK61SE alabilirsiniz. Bilinen bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
Ömer faruk 1929 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #15 longwayy dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik?
longwayy dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #16 Ömer faruk 1929 dedi: Herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik? Genişletmek için tıkla... F/P olmasi. 1.1K butcede daha iyi ozelliklere sahip bir klavye yok. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023
Ömer faruk 1929 dedi: Herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik? Genişletmek için tıkla... F/P olmasi. 1.1K butcede daha iyi ozelliklere sahip bir klavye yok.
Çekerem Attopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 41 4 Ağustos 2023 #17 Ömer faruk 1929 dedi: herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik? Genişletmek için tıkla... Bence DK61SE daha uygun. Sırf switch değiştirmek için 200 lira daha verilmez bence.
Ömer faruk 1929 dedi: herkes öneriyor nedir bu klavyeyi diğerlerinden ayıran özellik? Genişletmek için tıkla... Bence DK61SE daha uygun. Sırf switch değiştirmek için 200 lira daha verilmez bence.