ayaz karapınar Yoctopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta önce Anti-Ghosting özelliğine sahip olan bir klavye sipariş ettim ve bu özelliği bilmiyorum. Anlatır mısınız?
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta önce Anti-Ghosting özelliğine sahip olan bir klavye sipariş ettim ve bu özelliği bilmiyorum. Anlatır mısınız?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Eylül 2023 #2 Klavyede aynı anda 3 tuştan fazlasına basmaya yarıyor.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 8 Eylül 2023 #3 Klavyede Anti-Ghosting nedir? Arkadaşlar anti ghost klavye alınır mı? Bir de Full key diyor ne farkı var anlamadım siz olsanız alır mısınız ne gibi bu bir şey. www.technopat.net bu konuda açıklamışlar.
Klavyede Anti-Ghosting nedir? Arkadaşlar anti ghost klavye alınır mı? Bir de Full key diyor ne farkı var anlamadım siz olsanız alır mısınız ne gibi bu bir şey. www.technopat.net bu konuda açıklamışlar.