T Thundem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #1 Windows 11'de Görev Yöneticisi'nden bakınca yüklü çalışıyor. Bu yüzden onu devre dışı bırakmak istiyorum. Antivirus olarak zaten Kaspersky kullanmaktayım. Anti Malware Service Executable'yi nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
Windows 11'de Görev Yöneticisi'nden bakınca yüklü çalışıyor. Bu yüzden onu devre dışı bırakmak istiyorum. Antivirus olarak zaten Kaspersky kullanmaktayım. Anti Malware Service Executable'yi nasıl kapatabilirim?
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 2.009 Çözümler 18 Yer Balıkesir 24 Ocak 2022 #2 Bunu indir hocam. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Bunu indir hocam. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
T Thundem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #3 Programsız bir yolu yok mudur? Bazı arkadaşlar başka antivirus indirince kapanıyor demiş ama olmadı.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 2.009 Çözümler 18 Yer Balıkesir 24 Ocak 2022 #4 Windows 10 arama bölümüne Windows Defender yazın. Windows Defender güvenlik merkezi simgesini tıklayın. virüs ve tehdit korumasını tıklayın. virüs tehdit koruması ayarlarını tıklayın. gerçek zamanlı koruma: Kapalı konumuna getirin. bulut tabanlı koruma: Kapalı konumuna getirin. Güvenlik merkesinden çıkın.
Windows 10 arama bölümüne Windows Defender yazın. Windows Defender güvenlik merkezi simgesini tıklayın. virüs ve tehdit korumasını tıklayın. virüs tehdit koruması ayarlarını tıklayın. gerçek zamanlı koruma: Kapalı konumuna getirin. bulut tabanlı koruma: Kapalı konumuna getirin. Güvenlik merkesinden çıkın.