Anti-Virüs kullanılmalı mı?

Bence kullanmakta her zaman fayda var. Kaspersky önerebilirim. Sistemi yormaz.

Crack hiç kullanmıyorum. Tüm ürünlerimi lisanslı ya da satın alım yaparak kullanıyorum. Virüs yeme ihtimalim zor ama imkansız değil. 1%'lik ihtimali bile en dibe çekmek gibi sapıkça planlarım var

Defender çok basit bir script ile devre dışı bırakılabilir ve güvenlik duvarı yetersizdir.
Şu dönemde en azından Kaspersky gibi bir av kullanıp KSN gibi koskoca bir ağa bağlı olmak bana göre gerekli bir şey.
Ve Defender'in tespit oranı iyi fakat tespit sonrası temizlemesi başarısızdır forumda konularını daha önce görmüştüm.

Defender kolayca devre dışı bırakılabilir evet bu doğrudur ama genelde bu tür scriptleri açmadan Defender uyarır arkadaş zaten crack kullanmadığını söylüyor yani nereden gelebilir şöyle gelebilir o da işte bilinçli kullanıcı olmakla alakalı önüne gelen mail ve reklama tıklarsa inen her programı açarsa sıkıntı olur ama dediğim gibi o scriptler eğer özel olarak bypass edilcek tespit edilmeyecek şekilde hazırlanmadıysa genelde Defender engelleyecektir. Bence Defender ve bir güvenlik duvarı yeterlidir. Ona kalırsa diğer antivirüsleri de devre dışı bırakıcı scriptler yazılabilir bunlar zor değil o kadar asıl zor olay tespit edilmemesi ve bilinçli olarak kullandığı sürece böyle bir virüse denk geleceğini sanmam

Bakın şuradan yola çıkın. Bilgisayarıma virüs girip dosyalarıma zarar vermesin diyorsanız antivirüs kurun.
Bulaşırsa bulaşsın içinde zaten birşey yok, basarım formatı diyorsanız siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…