Anti-virüs önerisi

alkannyigit3

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler dilerim. Bugün Valorant hesabımda bazı farklılıklar fark ettim ve şifremi değiştirmek istedim. Şifreyi değiştirmeye çalışırken, hesabıma bağlı e-posta adresinin değişmiş olduğunu gördüm. E-posta hareketlerini incelediğimde, yaklaşık 20 gün öncesine ait üç mesajla karşılaştım. Bu mesajlardan anladığım kadarıyla Riot hesabımın e-posta adresi iznim olmadan değiştirilmiş.

Konuyla ilgili olarak Riot Games’e bir destek bileti (ticket) gönderdim. Şu anda bilgisayarımda virüs olabileceğinden endişe ediyorum. Bu nedenle, güvenilir ve makul ücretli bir antivirüs programı öneriniz varsa memnuniyetle değerlendiririm.

Ayrıca Valorant hesabımla ilgili yapabileceğim başka bir şey varsa, bu konuda da yardımınızı rica ederim.

Hesabınıza halen erişiminiz varsa kayıtlı elektronik posta adresinizi ve sifrenizi güvenli bir cihazınızda değiştirip diğer risk altında olduğunu düşündüğünüz hesaplarınızı da aynı şekilde en azından şifre değişikliği ile güvence altına aldıktan sonra antivirus konusunda araştırmalara başlayabilirsiniz bana kalırsa.

Fiyatı en makul antivirus Kaspersky sanırım. Ben de önerebilirim.

hesaplara erişimim var ama hiçbir türlü ayarlara giremiyorum e-posta doğrulaması istiyor hesaplara para yatırmamıştım şuan tek derdim hesaplardan kurtulmak sıfırdan başlamak her zaman daha iyidir.

@alkannyigit3 Bilgisayarınızda açık olan diğer hesaplarınızı da mı bu şekilde gözden çıkarabiliyorsunuz? Onlar da risk altında olabilir. Bunu unutmayın.
Ben oyun hesaplarından bahsettim diğer tüm uygulamaların şifresini görür görmez tazeledim zaten kast ettiğim wild rift ve Valorant hesapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…