R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Mayıs 2024 #1 Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil)
Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil)
emirinho35 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Microsoft Defender.
tahaaslan2 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M-A PRO MAX II AMD Ryzen 5 5600 MSI GTX 1060 6GB G.Skill 2x8 3600Mhz Kingston 1TB NV2 Gen4 Dark Freezer X123 FSP Hyper 80+ Pro 650W 80+ AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms Glorious Model O Wired Razer Blackshark v2 Ajazz AK680 Inca IMP-018 XXL Mouse Pad iPhone 15 256GB Anker Q30 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2024 #3 R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Hocam ESET öneririm. BitDefender var onu da öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kişi siber güvenlikçi. Buradan fikir sahibi de olabilirsiniz.
R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Hocam ESET öneririm. BitDefender var onu da öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kişi siber güvenlikçi. Buradan fikir sahibi de olabilirsiniz.
T tash Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 16 22 Mayıs 2024 #4 R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes önerimdir.
R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes önerimdir.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Mayıs 2024 #5 tahaaslan2 dedi: Hocam ESET öneririm. BitDefender var onu da öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kişi siber güvenlikçi. Buradan fikir sahibi de olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler ama fiyatları çok yüksek.
tahaaslan2 dedi: Hocam ESET öneririm. BitDefender var onu da öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kişi siber güvenlikçi. Buradan fikir sahibi de olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler ama fiyatları çok yüksek.
6 666408 Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 277 Çözümler 2 22 Mayıs 2024 #6 R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Dosya taratma harici kullanmadım kullananlara da önermem anti-virüs programlarını fakat illa kullanıcaksanız Kaspersky veya Malwarebytes. Önermeme sebebim de Microsoft Defender yeterli kalıyor tabii gidip bilinmeyen yerden çat diye .EXE dosyalarını vs. açmazsan.
R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Dosya taratma harici kullanmadım kullananlara da önermem anti-virüs programlarını fakat illa kullanıcaksanız Kaspersky veya Malwarebytes. Önermeme sebebim de Microsoft Defender yeterli kalıyor tabii gidip bilinmeyen yerden çat diye .EXE dosyalarını vs. açmazsan.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #7 Kaspersky. Neden? Çünkü çok hızlı ve optimize.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Mayıs 2024 #8 gujuvala dedi: Kaspersky. Neden? Çünkü çok hızlı ve optimize. Genişletmek için tıkla... Norton hakkında fikriniz var mı?
gujuvala dedi: Kaspersky. Neden? Çünkü çok hızlı ve optimize. Genişletmek için tıkla... Norton hakkında fikriniz var mı?
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #9 R MR.X E dedi: Norton hakkında fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım şu zamana kadar.
R MR.X E dedi: Norton hakkında fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım şu zamana kadar.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.404 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #10 R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Ben sadece Kaspersky kullanmıştım piyasada en bilineni bir de ESET ikiside güzel. Hepsini deneme sürümlerini kullandım.
R MR.X E dedi: Norton ve Kaspersky diğer Anti-Virüs programlarına göre daha uygun fiyatlı. Kullandıysanız hangisini önerirsiniz? (PC ve mobil) Genişletmek için tıkla... Ben sadece Kaspersky kullanmıştım piyasada en bilineni bir de ESET ikiside güzel. Hepsini deneme sürümlerini kullandım.