Antidepresan kullanıyorum

Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
4.227
Makaleler
1
Çözümler
4
Nöroloji doktoruna hastalığım için gitmiştim. Doktor mr, emg falan çekti ve bir şeyin yok dedi. Stres yapıyor musun falan diye sordu. Misol ve tofralin yazdı. İlaçları kullanmaya başlayalı 3 gün oldu fakat ilk günden tuhaf şeyler olmaya başladı. Esneyince sanki birisi boğazımı sıkıyormuş gibi tuhaf bir his oluyor. Sizce ilaçları kullanmalı mıyım?
 
Zaten iki doktor gördü. İlki beyin MR falan çekti. Daha sonraki hastaneye geldiğimde benim doktor yoktu ben de başka doktora gösterdim MR sonucunu bir şeyin yok dedi. Anlamadım ben de.

Beyin mr'nızı çeken doktora gidin bence. O da bir baksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zamanlar uyku problemimden dolayı uyku ilacı kullanmaya başladım. Sonrasın da öğrendim ki uyku ilaçlarının içinde eser miktarda antidepresan özelliği taşıyan bazı maddeler varmış. Küçücük bir miktarı bile benim gün içinde sersem gibi dolaşmama sebep oldu. Arkadaşın dediği gibi mutlaka başka doktorlara da başvurun, sayıyı ne kadar çok tutarsanız o kadar iyidir. Bir doktorun görmediğini başkası görebiliyor, birisinin yanılgısını başkası düzeltebiliyor.

Antidepresana asla tenezzül etmeyin.
 
Beyin mr'nızı çeken doktora gidin bence. O da bir baksın.

O da zaten tahlillere falan bakmıştı. Bir şey yok dedi. Emg çekince büyük oranda anlaşılıyormuş ona da bakmıştı. MR'ı başka doktora gösterdim. Büyük ihtimalle o da aynı şeyi diyecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı