naberrmüdür Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, yıllar önce (ergenliğe ilk adım attığım dönemler) sinirimden dolayı selectra kullandım. Sizce bu PMYO'da bana sıkıntı yaratır mı? Tanı vs. yok. Bilgili abilerim ve ablalarım varsa yönetmeliğe göre bilgi verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Arkadaşlar merhaba, yıllar önce (ergenliğe ilk adım attığım dönemler) sinirimden dolayı selectra kullandım. Sizce bu PMYO'da bana sıkıntı yaratır mı? Tanı vs. yok. Bilgili abilerim ve ablalarım varsa yönetmeliğe göre bilgi verebilir mi?
Çözüm A A Andy deufresne 2 Eylül 2025 Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz.
Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.600 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 2 Eylül 2025 #2 Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.433 Çözümler 19 2 Eylül 2025 #3 Andy deufresne dedi: Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap verilmiş. Artı 0 Eksi
Andy deufresne dedi: Eğer teşhis konulup hala kullanıyorsan sıkıntı çıkarır ama teşhis konulmayıp şu anda kullanmıyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap verilmiş.