Merhaba, hayır daha önce bu tarz ilaçlardan kullanmadım fakat ağır bir ilaç kullandığını söyleyebilirim araştırdığım kadarıyla. Muhtemelen diğer ilaçlardan beklenen sonuç alınamayınca bu yola başvurdu doktorun. İşin açıkçasını söyleyeyim, hastalığın ne boyuta geldi bilmiyorum ama bazen bu tarz yan etkiler görmezden gelinmek zorunda kalıyor hastalığın verdiği tahribata kıyasla.
Tahminimce bu ilacı kullandığın süreç boyunca yan etkileri devam edecektir ama geçebilir de kendiliğinden, tamamen tahmin bu.
Mümkünse özel hastanelere ya da kliniği olan sağlam doktorlara git. Sadece ilaç ile tedavi etmeye çalışmasınlar seni. Tekrar tekrar nüksetme ihtimalini büyük oranda kaldırabilirler, en azından ilaç + tedavi ile birlikte çok daha rahat şekilde hayatına devam edersin diye düşünüyorum.
Yeniden geçmiş olsun, buraya doktor gelip yorum yapmadıkça biz tahmin ve varsayımdan öteye geçemeyiz ne yazık ki. İnsan vücudu bu, bugün ilaca tepki gösterir yarın uyum sağlar kim bilir. En doğru bilgiyi yine doktorun verecektir.