Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 1 Mayıs 2023 #11 Sertidegni dedi: Depresyona girerek vermişsin zaten Genişletmek için tıkla... Depresyona girmek, bilinçli bir eylem zaten. (!) İkinci bir doktorun görüşünü almak faydalı olabilir. Sonuçta kişisel olarak sizin hakkınızda yeterli veriye sahip olmak, bu imkan ile pek mümkün değil. Olsa bile, yeterlik ne alemdedir? O da meçhul.
Sertidegni dedi: Depresyona girerek vermişsin zaten Genişletmek için tıkla... Depresyona girmek, bilinçli bir eylem zaten. (!) İkinci bir doktorun görüşünü almak faydalı olabilir. Sonuçta kişisel olarak sizin hakkınızda yeterli veriye sahip olmak, bu imkan ile pek mümkün değil. Olsa bile, yeterlik ne alemdedir? O da meçhul.
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 320 6 Mayıs 2023 #12 ArdaTemel93 dedi: Bende kullanıyorum eksi tek bir yönü cinsel isteksizlik yapıyor uzun kullanımdan sonra 30 yaşındayım 1 senedir isteksizlik yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam, biz de derdimiz var zannediyoruz.
ArdaTemel93 dedi: Bende kullanıyorum eksi tek bir yönü cinsel isteksizlik yapıyor uzun kullanımdan sonra 30 yaşındayım 1 senedir isteksizlik yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam, biz de derdimiz var zannediyoruz.