Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 12 Nisan 2025 #1 Uzun zamandır antidepresan ilaçları kullanıyorum ama kısa dönem kullanıyorum. Genellikle kullanmadık sonra kapalı alanda duramıyorum, genelde evde ve kötü düşünceler geliyor. Bu ilaçların yan etkisi mi yoksa bir hastalık için midir?
Uzun zamandır antidepresan ilaçları kullanıyorum ama kısa dönem kullanıyorum. Genellikle kullanmadık sonra kapalı alanda duramıyorum, genelde evde ve kötü düşünceler geliyor. Bu ilaçların yan etkisi mi yoksa bir hastalık için midir?
Çözüm Teru 12 Nisan 2025 Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar.
Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2025 #2 Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar.
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 12 Nisan 2025 #3 Teru dedi: Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu sefer ilacı kullanınca kilo alıyorum. Doktor bu konuda bir şey yapabilir mi? Kullanmamayı önermedi. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Yan etki. Bir kullanıp bir kullanmamak doktor tarafından önerilmediyse öyle bir şey yapmayın. Yoksunluk belirtileri bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu sefer ilacı kullanınca kilo alıyorum. Doktor bu konuda bir şey yapabilir mi? Kullanmamayı önermedi.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2025 #4 Enes Kessler dedi: Hocam, bu sefer ilacı kullanınca kilo alıyorum. Doktor bu konuda bir şey yapabilir mi? Kullanmamayı önermedi. Genişletmek için tıkla... Kilo konusunda bir şey yapamaz. Doktorla konuşmadan kafanıza göre böyle yapıyorsanız eğer çok kötü bir durum bu. Konuşun. Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: Hocam, bu sefer ilacı kullanınca kilo alıyorum. Doktor bu konuda bir şey yapabilir mi? Kullanmamayı önermedi. Genişletmek için tıkla... Kilo konusunda bir şey yapamaz. Doktorla konuşmadan kafanıza göre böyle yapıyorsanız eğer çok kötü bir durum bu. Konuşun.