Antifiriz önerisi

apex38

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Aracınıza hangi model ve hangi renk antifiriz kullanıyorsunuz, araç marka modeliniz nedir?

Doğru antifirizi fabrika belirliyor eğer önceden organik antifiriz varsa sonradan inorganik antifiriz koymamalısınız tam tersi de geçerli. Passat araçta pembe kullanıyorum.

Yeni model araçlarda organik yani turuncu antifiriz kullanın ayrıca marketlerde kullanılan ucuz dandik antifirizleri tercih etmeyin sırf asit oluyor arabayı çürütmekten başka bir şey değil. Deniz suyu katıyolar bazı kalitesiz markalara. Onun haricinde petrol ofisi veyata Shell olsun bu tarz markaların antifirizlerini tercih edebilirsiniz castrol de olabilir tercih meselesi ucuza kaçmayın yeter ki.

Eğer kırmızı antifriz kullanacaksanız tavsiyem
Petrol ofisi -52 extented life
Castrol SF
Total Supra Glacelf
Piyasanın en baba antifrizleridir. Kaynama noktası en yüksek olan total supra. Sonrasında ise castrol SF. Ben antfirizi sadece hararet ağırlıklı kullanıyorum. Uzun yıllardır PO-52 kullanırım. Bu sefer castrol SF ye geçtim. %60 antifriz %40 safsu

Aracım 1983 model benzinli ford granada bugüne kadar petrol ofisi kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…