Antimalware nasıl devre dışı bırakılır?

mesedian1234

Hectopat
Daha fazla  
1617124849013.png

Çok fazla CPU yiyor nasıl devre dışı bırakılır?

Windows tuşu ile r tuşuna aynı anda basın açılan yere regedit yazıp entera basın. Bu yolu takip edin. Hkey_local_machıne > software > policies > Microsoft > Windows Defender. Burada sağ Click dword 32 Bit oluşturun. Adı “disableantispyware” olsun. Değerini de 1 yapıp çıkın. Bilgisayarı yeniden başlatın.

Hocam bilgisayarla aranız nasıl acaba? O program Windows Defender ve o uygulamanın silinme ihtimali yok anca devre dışı bırakır

Mükemmel sadece konuyu yanlış anlamışım Malwarebytes sandım programı ve de o programın bir uzantısı zannettim sadece bu kadar niye bu kadar abarttınız anlamadım
Ve de Win+r ile çıkan kısma services.msc yazın ve ardından gelen listeden Windows Defender'i bulun ve sağ tık yapıp özellikler e tıklayın açılan pencereden başlangıç türünü devre dışı olarak seçin ve bilgisayarı yeniden başlatın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı