Antimalware service executable %50 CPU kullanıyor

Furkimy

Hectopat
Roblox'u açtım ve böyle oldu sebebi nedir? 5-10 saniye sonra düzeldi.

Dosya Ekleri

• 1661604583615.png
    1661604583615.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Antimalware Service Executable yani Yürütülebilir Zararlı Yazılım Önleme Hizmeti, Windows Defender'ın arka plan servislerinden biridir. Siz herhangi bir yazılıma erişirken kötü amaçlı ve casus yazılımlar için tarayarak güvende kalmanızı sağlar. Bilgisayarınızda zararlı bir şey olup olmadığını tespit eder.
Yani Roblox'u taramış zararlı bir yazılım var mı diye Windows Defender.

Öncelikle Antimalware Service Executable yani Yürütülebilir Zararlı Yazılım Önleme Hizmeti, Windows Defender'ın arka plan servislerinden biridir. Siz herhangi bir yazılıma erişirken kötü amaçlı ve casus yazılımlar için tarayarak güvende kalmanızı sağlar. Bilgisayarınızda zararlı bir şey olup olmadığını tespit eder.
Anladım Virüs var flan zannetim. Teşekkür ederin

Aynı sorun bende de var başka bir şey yüklememe rağmen bellek kullanıyor virüsmü var veya laptopun touch padınımı tanıyamadımı acaba? Adını sanını duymadığım telefon bağlama şeyleri RAM vs kullanıyor.

1663322565864.png

bende roblox açılı olduğu sürece hep 30% kullanıyor nasıl çözerim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı