Aynı sorunu yaşıyordum. Bu video ile çözdümMerhaba, bilgisayarımda Antimalware Service Executable çok fazla CPU ve Bellek tüketiyor. İnternette gördüğüm Görev Zamanlayıcısı ayarlarını yaptım, biraz bekledim fakat kullanılan CPU ve Bellek miktarı neredeyse hiç oynamadı. Mesela bilgisayarı yeniden başlattım. Fanlar ilk önce çok sessizdi. Zaman geçtikçe hiçbir şey yapmamama rağmen birden fan sesi artıyor ve CPU hemen 30-40 derecelere kadar ulaşıyor. Buna nasıl bir çözüm uygulayabilirim?
Merhaba, bilgisayarımda Antimalware Service Executable çok fazla CPU ve bellek tüketiyor. İnternette gördüğüm görev zamanlayıcısı ayarlarını yaptım, biraz bekledim fakat kullanılan CPU ve bellek miktarı neredeyse hiç oynamadı. Mesela bilgisayarı yeniden başlattım. Fanlar ilk önce çok sessizdi. Zaman geçtikçe hiçbir şey yapmamama rağmen birden fan sesi artıyor ve CPU hemen 30-40 derecelere kadar ulaşıyor. Buna nasıl bir çözüm uygulayabilirim?
Bende o videoyu izledim ve adımları uyguladım fakat sorunumu çözmedi.Aynı sorunu yaşıyordum. Bu video ile çözdüm
Kaspersky indirdim. Bu program iyi mi? İşime yarar mı?Windows Defender'in işlemi o. Windows Defender otomatik tarama yapıyorsa ya da o an bir dosyayı tarıyorsa fazla kaynak kullanması normal olabilir. İsterseniz Defender Control uygulamasıyla Windows Defender'i ve Antimalware Service Executable işlemini kapatabilirsiniz ancak bu sefer Windows Defender kapandığından dolayı Windows virüslere karşı etkisiz kalabilir. İsterseniz farklı biraz kaynak tüketen antivirüs yükleyin böylece Defender otomatik kapanacak o antivirüs koruyacak.
Bende o videoyu izledim ve adımları uyguladım fakat sorunumu çözmedi.
Kaspersky indirdim. Bu program iyi mi? İşime yarar mı?
Uyguladım. Fakat bende hiçbir düzelme olmadı.Eki Görüntüle 1649062
Doğru adımları uyguladıysanız çözmesi gerek bende %100 CPU kullanımı gösteriyordu, adımları uyguladıktan sonra bu şekilde.
Bu arada Kaspersky indirdim. Şuan Windows Defender bu programı kullanıyor. Görev Zamanlayıcısından Windows Defender'a gittiğimde hiçbir şey görünmüyor. Bu normal, değil mi?Eki Görüntüle 1649062
Doğru adımları uyguladıysanız çözmesi gerek bende %100 CPU kullanımı gösteriyordu, adımları uyguladıktan sonra bu şekilde.
Kaspersky indirdim. Bu program iyi mi? İşime yarar mı?
Bu arada şuan Kaspersky kurulu fakat hala Antimalware çalışıyor ve hala 29-30 derecelerde CPU kullanıyor.Windows Defender'in işlemi o. Windows Defender otomatik tarama yapıyorsa ya da o an bir dosyayı tarıyorsa fazla kaynak kullanması normal olabilir. İsterseniz Defender Control uygulamasıyla Windows Defender'i ve Antimalware Service Executable işlemini kapatabilirsiniz ancak bu sefer Windows Defender kapandığından dolayı Windows virüslere karşı etkisiz kalabilir. İsterseniz farklı biraz kaynak tüketen antivirüs yükleyin böylece Defender otomatik kapanacak o antivirüs koruyacak.
Bu arada şu an Kaspersky kurulu fakat hala antimalware çalışıyor ve hala 29-30 derecelerde CPU kullanıyor.