Antimalware Service Executable Disk %100 Kullanımı

AlbionLancelot

Hectopat
Daha fazla  
Resim de görüldüğü üzere bilgisayarı açtığım da 1-2 dakika böyle %100 oluyor.

Bunun dışında Black Desert Online'ı açılırken de antimalware service executable %100 disk kullanıyor. Oyun içerisinde de bazen takılmalar oluyor oyun kitleniyor ve çalışmayı durdurdu diyor.

Dosya Ekleri

• dddd.PNG
    dddd.PNG
    14 KB · Görüntüleme: 337
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyun da bir anda kitlenip çalışmayı durdurdu diyor ve o sıra da %100 gözüküyor onla bir ilgisi vardır diye düşünmüştüm

Sanırım ürün notebook ve tüm notebooklarda ssd olmadıkça %100 hard disk sorunu var. Ben sorunu şöyle çözüyorum ; ilk olarak temiz güncel bir 1709 windows kuruyorum hizmetlerden hızlı getir ve windows search'ı kapatıyorum ardından başlangıçta açılan onedrive ayarlarına girip windows başlangıcında başlamasını ve bluetooth'u kapatıyorum. Xbox disabled diye bir bat dosyam var yönetici olarak çalıştırarak xbox'ı kapatıyorum (Oyunlarda anlık donmalara sebep oluyor). Ondan sonra bilgisayarın markasına göre snappy driver ile gerekli güncellemeleri yapıyorum ve bilgisayar çalışabileceği en hızlı halde çalışıyor.

Masaüstü notebook değil ve hala devam ediyor sorunum

Oyunlar birden çalışmayı durdurdu diyor ne zaman görev yöneticisine baksam disk %100 olmuş acaba bu yüzden olabilir mi oyunların çalışmayı durdurması

Dosya Ekleri

• ekranewe.PNG
    ekranewe.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 224
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı