Antimalware Service Executable fazla bellek kullanıyor

Haberler ve ilgi alanlarını dün kapattım ve o program Görev Yöneticisi'nden gitti. Yazdığın yazıyı gördüm problem değil.

Size dediğim dün ki program buydu.

Haberler ve ilgi alanlarını dün kapattım ve o program Görev Yöneticisi'nden gitti. Yazdığın yazıyı gördüm problem değil.

Eki Görüntüle 1549812

Size dediğim dün ki program buydu.

Haberler ve ilgi alanlardan dolayı fazla kaynak kullanmıştır, şu an o ayar kapalıysa sıkıntı yok.

Haberler ve ilgi alanlardan dolayı fazla kaynak kullanmıştır, şu an o ayar kapalıysa sıkıntı yok.

Programın dosya konumuna bastığımda sizin ilk baş attığınız yere atıyor. Virüs değil gibi gözüküyor.

Programın dosya konumuna bastığımda sizin ilk baş attığınız yere atıyor. Virüs değil gibi gözüküyor.

Aynen öyle ama virüs taraması yapabiliyorsan yapmanı öneririm: Kaspersky veya BitDefender gibi programlar ile.

Halen kullanmaya devam ediyor :/

Windows Defender'a girebilir misin? Belki tarama yapıyordur onu durdurursun. Bir de bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Bana kalırsa normal kaynak kullanıyor.

Az önce restart attım ve bir tarama yapıyor mu diye baktım fakat yapmıyor. Değişen bir şey olmadı.

Az önce restart attım ve bir tarama yapıyor mu diye baktım fakat yapmıyor. Değişen bir şey olmadı.

Detaylara git dediğim de

Eki Görüntüle 1549821

Windows Update üzerinden Windows Defender güncelleştirmelerini yapabilirsin. Düzelmezse koruma ayarlarını kısabilirsin. Yine düzelmezse öyle çalışacak, yapacak bir şey yok. Ya kapatacaksın komple onu ya da çalışacak. Bende de 174 MB RAM kullanıyor bu arada 22H2 güncellemesi yapmadan önce böyle değildi.

Virüs olmasında çalışırsa çalışsın hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…