Antimalware Service Executable hep çalışıyor

Takaly

Hectopat
Daha fazla  
Antimalware Service Executable hep açık ve bellekte 1 GB'nin üstünde kullanıyor ve hiç düşmüyor. Bu da kasmalara ve ısınmalara yol açıyor. Ne yapmalıyım?

Bu Windows Defender hizmeti. Normaldir. İşletim sisteminiz nedir?

Windows 8.1'se çok kaynak tüketir, bulut modülü olmadığı için tüm yük sistem kaynaklarına biner.

Sistem kaynaklarını az tüketmesini istiyorsanız bulut tabanlı bir antivirüs çözümü kullanabilirsiniz, ancak internet sorununuzun olmaması gerekir. Windows 10 kullanıyorsanız Defender'ın bulut korumasının açık olduğundan emin olun veya başka bir bulut tabanlı antivirüse geçin.

Windows 8.1'SE çok kaynak tüketir, bulut modülü olmadığı için tüm yük sistem kaynaklarına biner.

Sistem kaynaklarını az tüketmesini istiyorsanız bulut tabanlı bir antivirüs çözümü kullanabilirsiniz, ancak internet sorununuzun olmaması gerekir. Windows 10 kullanıyorsanız Defender'ın bulut korumasının açık olduğundan emin olun veya başka bir bulut tabanlı antivirüse geçin.

Win 10 kullanıyorum. Defender bulut koruması açık.

Windows 8.1'SE çok kaynak tüketir, bulut modülü olmadığı için tüm yük sistem kaynaklarına biner.

Bunu kapatabiliyor muyum antimalwareyi şu an da belllekte 1.148, 7 MB kullanıyor.

Win 10 kullanıyorum. Defender bulut koruması açık.

Bunu kapatabiliyor muyum antimalwareyi şu an da belllekte 1.148, 7 MB kullanıyor.

Kapatman için Defender'ı devre dışı bırakman gerekir. Ancak o zaman da bilgisayarın savunmasız kalacaktır. Kapatacaksan mutlaka bulut tabanlı başka bir antivirüs yazılımı kur. Tavsiye olarak Kaspersky Security Cloud Free kullan, sistemini yormayacaktır. Deneyip gözlemleyebilirsin.

Antimalware service executable hep açık ve bellekte 1 GB'nin üstünde kullanıyor ve hiç düşmüyor. Bu da kasmalara ve ısınmalara yol açıyor. Ne yapmalıyım?

Bu normal hatta iyi bir durmdur ve bir antivirüs ya da anti malware PC'yi yavaşlatıyorsa sizi iyi koruyor demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı