Antimalware Service Executable hizmetinin yüksek RAM kullanması

TheSylar

Kilopat
Daha fazla  
Bugün bir oyun ile ilgili arastırma yaparken oyunun adını yazdım. Bir siteye girdim tebrikler 2000. uye falan dedi karşılasmıssınızdır mutlaka. Ondan sonra direkt kapattım tabii Google'yi. Kıllandım virüs girebilir mi o şekilde? 2. sorum ise antimalware 133 MB RAM yiyor gözüküyor. 8 GB RAM'lı bilgisayarda Windows'ta gezinirken %40 RAM tüketmesi normal midir şimididen teşekkür ediyorum.

Not: Herhangi bir linke tiklamadım. Sadece Google'da arama yaptıktan sonra siteye girdim. Ve karşıma tebrikler yazısı çıktı.

Son düzenleme:

antimalware service executable hizmetinin o kadar RAM kullanması normaldir. 16 GB RAM olan bilgisayarımda 233 MB kullanıyordu. Kayıt defterinden kapattım. Bir şey fark ettiğimde Malwarebytes ile tarıyorum​

antimalware service executable hizmetinin o kadar RAM kullanması normaldir. 16 GB RAM olan bilgisayarımda 233 MB kullanıyordu. Kayıt defterinden kapattım. Bir şey fark ettiğimde Malwarebytes ile tarıyorum​

Peki bahsettiğim şekilde virüs girme imkanı var mı? Varsa nasıl öğrenebilirim?

Bu rehbere bakarak Defender kapat ve ücretsiz bir yazılım olan Kaspersky Cloud Free kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı