Arkadaşlar, bu lanet işlem bir türlü kapanmıyor. Windows virüs korumayı bir türlü kalıcı kapatamıyorum. Regedit ile yapmayı denedim türlü türlü şeyler denedim ama fayda etmedi. Ara ara virüs bulundu gibi uyarılar vermekte yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @Murat5038
Güncel.
Antimalware service executable Windows Defender programıdır? Windows Defender'i açıp tüm sekmelerdeki tikleri kaldırıp kaydedeceksin hepsini yaptıktan sonra bilgisayarınız artık izlenmiyor diye bir uyarı veriyor yani tamamen kapanmış oluyor.
O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →
www.oo-software.com
.
Uzun arastirmadan sonra buldum. Linkden tiklayip indirin. Ve disable Windows Defender tiki var onu tikleyin appyle basin sol ustde. Yeniden baslatmak icin izin istiycek verin o izni boylece antimalware servisi kapanicak. Oyun icin kullaniyosaniz bilgisayarinizi bu seyi tavsiye ederim. Ama oyun disinda Google'da cok vaktiniz gecicekse onermem bilgisayardan anliyorsaniz virusleri tespit etmek gibi seylerden kapatabilirsiniz.