Antimalware Service Executable/Microsoft Defender kapatılmıyor

troNN

Femtopat
Daha fazla  

Fotoğrafta görüldüğü üzere bu şeyi bir türlü kapatamadım. Regedit'ten denedim olmadı. Ayarlardan denedim olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?

Uyarı: Bu dosyayı açmadan önce Windows Defender üzerinden "Dışlananlar" kısmında dosyayı ekleyin, aksi takdirde engelliyor.

Hocam virüs vs. değil kapatırsanız sistem ayarlarınızda kısmı çökme olacağından sistem kapattırmıyor

Kendisi sistemin çalışması için gereken kritik bir bileşendir. Güvenlik yazılımı olduğu için ve korunduğu için kapatmanıza izin vermez. eğer kendisi çok CPU harcıyorsa bir kere tarama yapın, yine olmazsa Windows Defenderin işlemci kullanım yüzdesini ayarlayın linkinden ayarlayabilirsiniz. Tavsiyem %30’a ayarlamanız olacaktır. Bu şekilde i3-4160’ta bile sistemi yavaşlamadan kullanıyorum.

İki yolla kapatabilirsin.
1. DefenderControl 3. parti uygulaması

2. Program Files/ Microsoft Defender klasörünü silerek.

2. yolu, Linux kullanarak sildim ve defender artık çalışmadı. Böylelikle bilgisayarım performansı artıyor, boşta CPU ve ram kullanımı olmadığı gibi bilgisayarım artık kasmıyor.

Teşekkürler Linux.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…