Antimalware Service Executable nasıl durdurulur?

Boşa değil, birçok kişi görüyor aynı mesajları.
Eğer ben gerçekten herkesin görmesini istiyorsam gider rehber oluştururum, bu Nvida ekran kartı ile ilgili driver problemi olan birine AMD driverlarının nasıl yüklendiğini anlatmaya benziyor.

Program indirmek yerine şu ayarı kapatabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1048848
O bir şeyi değiştirmemişti. Kapattım yine çalışıyordu.

Hocam Pro kullanıyorum. Ne önerecektiniz? Size cevap vermeyi unutmuşum konuda.

Hocam Pro kullanıyorum. Ne önerecektiniz? Size cevap vermeyi unutmuşum konuda.
Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisini kullanarak devre dışı bıraktaracaktım ama zaten biri sana Defender'ı devre dışı bırakmaya yarayan bir programın linkini attı, sonuç olarak artık benim yöntemimi denemene gerek yok. Ama yinede yöntemin ne olduğu merak ediyorsanız.

1- Win+R tuşlarına bas.
2- Açılan pencereye gpedit.msc yaz
3- Şu yolu izle
Bilgisayar yapılandırması-Yönetim Şablonları-Windows Bileşenleri-Windows Defender
4- Sağ tarafta yazan "Windows Defender'ı kapat" seçeneğine tıkla ve ardından "etkinleştir" seçeneğine tıkla ve ardından uygula seçeneğine tıkla.

Bitti.

Son düzenleme:
Deneme amaçlı yaptım. Fakat bilgisayarı yeniden başlatınca kendi kendine "yapılandırılmadı" oluyor seçenek.

Deneme amaçlı yaptım. Fakat bilgisayarı yeniden başlatınca kendi kendine "yapılandırılmadı" oluyor seçenek.
Garip, hiç bununla karşılaşmamıştım, acaba bunu yapmayı bir program mı engelliyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…