Antimalware service executable nasıl kapatılır?

Bunları da yaptım yukarıdaki disableantispyware yaptım olmadı ama şöyle bir sorun var. O kodu yazdığım zaman PC'yi yeniden başlatmak gerekli ya kodu yaziyorum gözüküyor ama yeniden başlatınca kod gidiyor ve bu nalet olasi şeyde kalıyor yardım eder misin acaba?

Yok ne yaptıysam yok kapanmıyor, sabit 150 MB tarayıcı açtığım anda 300 400'lere çıkıyor CPU kullanımı da 100'e çıkıyor drop yiyorum nasıl kapatacağım bunu? Yardım edın.

Hocam uygulamayı indirdikten sonra n'apıyoruz? Hocam yaptım, Allah razı olsun bin kere

Hocam çok sağ olun ya sonunda kurtuldum bu illetten sürekli 304MB RAM tüketiyordu. Çözemeyenler Defender Control indirip kapatabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka yaptım sonra PC'yi yeniden başlattım bir baktım bilgisayarın fanı çalışmıyor sonra fanı düzelttim sistemi açtım antimalware executable kapanmış mı diye baktım yine duruyor
Ya önceden hiç böyle bir sorunum yoktu abim müzik indiriyordu başka başka MP3 dönüştürücü sitelerinden indirmiş ona bir site açmıştım güvenli olan kendimde kullanıyordum onu kullanmamış dediğim gibi başka yerden indirmiş bende hemen virüs taraması falan yaptım Windows çevrimdışı taraması bu arada. Eskiden antimalware executble hiç bu kadar yüksek kullanmazdı işlemciyi RAM'i de kullanıyor 173 MB falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…