Bilgisayarım son 1 aydır çok yavaş çalışıyor. Bunun sebebi arka planda Antimalware Service Executable diye bir programın çalışıyor olması. Görev Yöneticisi'nden kapatmayı denediğimde bilgisayar bunu reddediyor. Ayarlardan kapatıyorum çok azıcık performansım düzeliyor ama yine de tam olarak düzelmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Antimalware Service Executable bilgisayarınızı virüslerden ve zararlı yazılımlardan korur, kapatmayın. Disklerinizin sağlığına bakmanızı istiyorum. %100 disk kullanımı gözüküyor.
Bilgisayarım son 1 aydır çok yavaş çalışıyor. Bunun sebebi arka planda Antimalware Service Executable diye bir programın çalışıyor olması. Görev Yöneticisi'nden kapatmayı denediğimde bilgisayar bunu reddediyor. Ayarlardan kapatıyorum çok azıcık performansım düzeliyor ama yine de tam olarak düzelmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Bu arada anti kapatmanızı önermem. HDD ler de normal bir durum bu. Bütçe varsa SSD alınız.
Şuan için şunları yapın :
Açık kaynak windows 10 debloater yazılımları ile yüklü gelen boş uwp uygulamarı kaldırın. Güç planını yüksek performansa alın. Akabinde şu yazılımı indirip telemetry bölümündeki disable butonuna tıklayın : WPD