Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 3 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bu Windows antivirüs programı çok RAM tüketiyor. Yardım edebelir misiniz? Bilgisayar açmayı kapatmayı her şeyi denedim işe yaramıyor. Açıyorum yeniden 100'den başlayıp artıyor ve 1.5 GB oluyor. Arkada tarama işlemi de yapmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 19,4 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba arkadaşlar, bu Windows antivirüs programı çok RAM tüketiyor. Yardım edebelir misiniz? Bilgisayar açmayı kapatmayı her şeyi denedim işe yaramıyor. Açıyorum yeniden 100'den başlayıp artıyor ve 1.5 GB oluyor. Arkada tarama işlemi de yapmıyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 3 Ekim 2020 #2 Evet, oldukça yüksek. Windows Defender'ın bir hizmetiymiş. Windows Defender'dan farklı bir antivirüs kullanmanızı öneririm, Kaspersky Free gibi.
Evet, oldukça yüksek. Windows Defender'ın bir hizmetiymiş. Windows Defender'dan farklı bir antivirüs kullanmanızı öneririm, Kaspersky Free gibi.
Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 3 Ekim 2020 #3 yika38 dedi: Evet, oldukça yüksek. Windows Defender'ın bir hizmetiymiş. Windows Defender'dan farklı bir antivirüs kullanmanızı öneririm, Kaspersky Free gibi. Genişletmek için tıkla... Peki Kaspersky kullansam bu kullanım gider mi?
yika38 dedi: Evet, oldukça yüksek. Windows Defender'ın bir hizmetiymiş. Windows Defender'dan farklı bir antivirüs kullanmanızı öneririm, Kaspersky Free gibi. Genişletmek için tıkla... Peki Kaspersky kullansam bu kullanım gider mi?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 3 Ekim 2020 #4 Sayslowman dedi: Peki Kaspersky kullansam bu kullanım gider mi? Genişletmek için tıkla... Harici bir antivirüs kurduktan sonra Windows Defender devre dışı kalacağı için gideceğini düşünüyorum ancak bir garanti veremem.
Sayslowman dedi: Peki Kaspersky kullansam bu kullanım gider mi? Genişletmek için tıkla... Harici bir antivirüs kurduktan sonra Windows Defender devre dışı kalacağı için gideceğini düşünüyorum ancak bir garanti veremem.
Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 3 Ekim 2020 #5 yika38 dedi: Harici bir antivirüs kurduktan sonra Windows Defender devre dışı kalacağı için gideceğini düşünüyorum ancak bir garanti veremem. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yardımın için teşekkür ederim.
yika38 dedi: Harici bir antivirüs kurduktan sonra Windows Defender devre dışı kalacağı için gideceğini düşünüyorum ancak bir garanti veremem. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yardımın için teşekkür ederim.
Ard4x2 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 492 Çözümler 2 3 Ekim 2020 #6 Oprekin Windows 10 lite kullanabilirsin. Saçma Windows programları yok.
Eray 06 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #7 Process hacker programıyla kapatabilirsiniz fakat her bilgisayarı yeniden açtığınızda etkin hale gelecektir.
Process hacker programıyla kapatabilirsiniz fakat her bilgisayarı yeniden açtığınızda etkin hale gelecektir.