C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 16 Kasım 2020 #1 Merhaba! Casper Nirvana N240 kullanıcısıyım öyle aman aman bir şey değil yani tablet bilgisayar. Görev yöneticisini açtığımda antimalware service executable adlı şey her neyse artık diski %62 kullanıyor. Görevini sonlandırsam acaba sorun çıkar mı? Dosya Ekleri görv yntcs.png 5,3 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba! Casper Nirvana N240 kullanıcısıyım öyle aman aman bir şey değil yani tablet bilgisayar. Görev yöneticisini açtığımda antimalware service executable adlı şey her neyse artık diski %62 kullanıyor. Görevini sonlandırsam acaba sorun çıkar mı?
Çözüm nih 16 Kasım 2020 Windows Defender'dır. Başka bir AV'ye geçerseniz Windows Defender devre dışı kalacaktır.
KS KS C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 16 Kasım 2020 #11 acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdım. Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey buldum internette. acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdı Genişletmek için tıkla... k7 diye bir antivürüs var çok az yiyor diski onu mu yüklesem? 379401 dedi: Yoo, niye gelsin? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Windows-10u-yavaslatan-antivirus-yazilimlari-aciklandi99746_0.jpg 25,8 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdım. Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey buldum internette. acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdı Genişletmek için tıkla... k7 diye bir antivürüs var çok az yiyor diski onu mu yüklesem? 379401 dedi: Yoo, niye gelsin? Genişletmek için tıkla...