Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.538 Çözümler 43 16 Kasım 2020 #1 Merhaba! Casper Nirvana N240 kullanıcısıyım öyle aman aman bir şey değil yani tablet bilgisayar. Görev yöneticisini açtığımda antimalware service executable adlı şey her neyse artık diski %62 kullanıyor. Görevini sonlandırsam acaba sorun çıkar mı? Dosya Ekleri görv yntcs.png 5,3 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba! Casper Nirvana N240 kullanıcısıyım öyle aman aman bir şey değil yani tablet bilgisayar. Görev yöneticisini açtığımda antimalware service executable adlı şey her neyse artık diski %62 kullanıyor. Görevini sonlandırsam acaba sorun çıkar mı?
Çözüm nih 16 Kasım 2020 Windows Defender'dır. Başka bir AV'ye geçerseniz Windows Defender devre dışı kalacaktır.
KS KS Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.538 Çözümler 43 16 Kasım 2020 #11 acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdım. Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey buldum internette. acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdı Genişletmek için tıkla... k7 diye bir antivürüs var çok az yiyor diski onu mu yüklesem? 379401 dedi: Yoo, niye gelsin? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Windows-10u-yavaslatan-antivirus-yazilimlari-aciklandi99746_0.jpg 25,8 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdım. Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey buldum internette. acv dedi: O bilgisayarda şahsen FortiClient + CFW kullanırdı Genişletmek için tıkla... k7 diye bir antivürüs var çok az yiyor diski onu mu yüklesem? 379401 dedi: Yoo, niye gelsin? Genişletmek için tıkla...