MY49 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar sorunum fotoğraftaki gibi. Bilgisayarda program açık olmasa bile durum görev yöneticindeki gibi.. Lütfen yardımcı olun.. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2014
Arkadaşlar sorunum fotoğraftaki gibi. Bilgisayarda program açık olmasa bile durum görev yöneticindeki gibi.. Lütfen yardımcı olun..
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Kasım 2014 #2 Sistem bakım ve zararlılara karşı tarama yapıyor. Bir süre sonra düzelecektir.
MY49 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #3 MF dedi: Sistem bakım ve zararlılara karşı tarama yapıyor. Bir süre sonra düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala yapıyor ama..
MF dedi: Sistem bakım ve zararlılara karşı tarama yapıyor. Bir süre sonra düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala yapıyor ama..
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Kasım 2014 #4 Ücretli deneme sürümünü seçip kurmuşsunuz. Demand scan yaptığından o değerler gayet normal. Ayarlardan ücretli sürümü devre dışı bırakabilirsiniz.
Ücretli deneme sürümünü seçip kurmuşsunuz. Demand scan yaptığından o değerler gayet normal. Ayarlardan ücretli sürümü devre dışı bırakabilirsiniz.
Y Yusuf Ali YAYLACI Decapat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 1 22 Mart 2019 #5 İyi ki varsınız fakat bende hala var ama %0 çalışıyor, bunu nasıl kaldıracağız? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2019
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Mart 2019 #6 Kaldırmaya gerek yok. Sistem servisi olduğu için sürekli çalışması normal.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Mart 2019 #7 Yusuf Ali YAYLACI dedi: İyi ki varsınız fakat bende hala var ama %0 çalışıyor, bunu nasıl kaldıracağız? Genişletmek için tıkla... Defender açık olduğu zaman çalışır. Farklı bir AV kurarsanız açık kalsa da çalışmaz. Açık olmasının sadece sisteme yük olarak etkisi var kapanması ve hiç güvenlik yazılımı kurmazsanız sistem savunmasız kalır.
Yusuf Ali YAYLACI dedi: İyi ki varsınız fakat bende hala var ama %0 çalışıyor, bunu nasıl kaldıracağız? Genişletmek için tıkla... Defender açık olduğu zaman çalışır. Farklı bir AV kurarsanız açık kalsa da çalışmaz. Açık olmasının sadece sisteme yük olarak etkisi var kapanması ve hiç güvenlik yazılımı kurmazsanız sistem savunmasız kalır.