Antimalware Service Executable ve Windows Modul çok fazla CPU ve disk kullanıyor

burk19

Hectopat
RAM
8 GB 4X2
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
APU
Anakart
F2A68HM-DS2
İşlemci
A8 7650K
Bu iki işlem, malware olan, çok CPU diğeri de cok disk kullanıyor. Bunlar bir anda oldu. Pazar gününden önce yoktu bunlar. PC açılırken de bir ses geliyor takıntı gibi. Bunları nasıl düzeltebilirim?

Sistem güncelleme yapıyor gibi, biraz bekle bakalım. Genelde Windows Update güncelleme yaparken böyle oluyor.

Bu iki işlem, malware olan, çok CPU diğeri de cok disk kullanıyor. Bunlar bir anda oldu. Pazar gününden önce yoktu bunlar. PC açılırken de bir ses geliyor takıntı gibi. Bunları nasıl düzeltebilirim?
Antimalware Service Executable Windows Defender'ın işlemidir, internetten devre dışı bırakmanın yolları var ama güvenlik endişen varsa tavsiye etmem, Windows Module Installer da ara sıra bilgisayarı ilk açınca çıkıyor bende bir süre sonra gidiyor, sende de gitmesi lazım.

Windows Defender'i devre dışı bıraktım.

Sistem güncelleme yapıyor gibi, biraz bekle bakalım. Genelde Windows Update güncelleme yaparken böyle oluyor.

Evet onu düşündüm ve gittim Windows güncellemelerini kapattım yapma dedim ama yine düşmüyor bu değerler.

Hocam Defender Control ile Windows Defender'i kapatabilirsiniz. Onun haricinde farklı bir AV kullanırsanız yine Windows Defender kapanır.

Windows Update kısmına gelince o hizmeti silmek mümkün.

Komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Ardından şunu yazın:

"sc delete wuauserv"

Yeniden başlatmayı unutmayın.

Tamamdır deneyeyim.

@ULSDRTR hocam Control'u açınca eş zamanlı koruma kapalı diyor bir şeye basmadan. Ama forumda bir rehberde kapalı yazıyordu kırmızı renkte. Tamamen nasıl kapatacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…