M muzdava Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Kendim bir tarama PowerShell üzerinden tarama başlatmıştım ama sıkıntımı çözdüm ve kapatmak istiyorum, kapatamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2025
Kendim bir tarama PowerShell üzerinden tarama başlatmıştım ama sıkıntımı çözdüm ve kapatmak istiyorum, kapatamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 5.798 Makaleler 2 Çözümler 1.337 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Ne taraması başlattınız? Hangi komutu kullandınız?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.201 Makaleler 5 Çözümler 265 20 Mayıs 2025 #3 Oturumunuzu kapatıp yeniden açmayı denediniz mi?
M muzdava Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 Sıkıntı yok kendiliğinden bitti. Normal değerlerinde şu anda Mustafa.Kaan dedi: Ne taraması başlattınız? Hangi komutu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Oturumunuzu kapatıp yeniden açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla...
Sıkıntı yok kendiliğinden bitti. Normal değerlerinde şu anda Mustafa.Kaan dedi: Ne taraması başlattınız? Hangi komutu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Oturumunuzu kapatıp yeniden açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla...