Antimalware Serviex Executable çok fazla RAM tüketiyor

bay0rdek

Decapat
Daha fazla  
RAM
4,00 GB (kullanılabilir: 3,71 GB)
SSD veya HDD modeli
118 GB HDD
Ekran kartı
Intel (R) UHD Graphics Paylaşımlı 2412 MB
İşlemci
Intel(R) Celeron(R) N4500 @ 1.10GHz 1.11 GHz
Tiny 11 kullanıyorum. Sistem berbat üstte belli zaten ama 200 MB kullanıyor kapatamıyorum da nasıl kapatırım? (Başlığa yanlış yazmışım servisin adı : Antimalware Service Executable)

Tiny 11 kullanıyorum. Sistem berbat üstte belli zaten ama 200 MB kullanıyor kapatamıyorum da nasıl kapatırım? (Başlığa yanlış yazmışım servisin adı : Antimalware Service Executable)
Windows Defender tarama yapıyor olabilir.
Kapatın bir daha bakın.

Hocam WDefenderin programı. Defenderi kaldırmak zor onun yerine başka antivirüs kurup Defenderin deaktif olmasını sağlayabilirsin. Benim sistemde pek güçlü sayılmaz ram ve işlemciden tassarruf olsun diye Webroot kullanıyorum.

Antimalware Service Executable Windows Defender'ın bir hizmetidir ve sürekli arkada çalışarak RAM'i kullanır gerçek zamanlı korumayı kapatırsanız RAM kullanımı düşücekdir eğer Windows Defender'i tamamem kapatmak isterseniz Technopat sosyalde çeşitli rehberler mevcut ve başlığa yanlış mı yazdınız bilmiyorum ama onun ismi Antimalware Service Executable eğer antimalware serviex executable yazıyorsa zararlı yazılım olabilir.

RAM' inizi yükseltin. 16 GB' tan daha düşük RAM'ler ile bu devirde ne köy ne kasaba hiçbir şey olmaz.

Yanlış yazmıştım hocam.

Nasıl çözdüm bilmiyorum ama bilgisayarı açtığımda sadece 40MB ram tüketiyordu.

Son düzenleme:
Yanlış yazmıştım hocam.

Nasıl çözdüm bilmiyorum ama bilgisayarı açtığımda sadece 40 MB RAM tüketiyordu.

Windows Defender bazen öyle kafasına göre kaynak tüketebiliyor yüksek ihtimal bug olmuştur çünkü 4 GB RAM'i olan bir sistemde bu kadar kaynak tüketeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…