A Alifatih Koç Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Merhaba, ikinci elde anakarttımı sattım. Pakatleme için elimde antistatik poşet yok. O poşet olmadan nasıl paketleme yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Merhaba, ikinci elde anakarttımı sattım. Pakatleme için elimde antistatik poşet yok. O poşet olmadan nasıl paketleme yapabilirim?
Version9 Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer Dünya 6 Aralık 2024 #2 Ben şeffaf strec ile sarıp götürmüştüm, bir sıkıntı olmadi.
A Alifatih Koç Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Version9 dedi: Ben şeffaf strec ile sarıp götürmüştüm, bir sıkıntı olmadi. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma o geldi de, 4 5 sefer streç ile sarsam sorun olmaz sanırım
Version9 dedi: Ben şeffaf strec ile sarıp götürmüştüm, bir sıkıntı olmadi. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma o geldi de, 4 5 sefer streç ile sarsam sorun olmaz sanırım
Version9 Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer Dünya 6 Aralık 2024 #4 Kutusu yoksa karton ile üzerinden strec ile de sarabilirsin.
A Alifatih Koç Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 Version9 dedi: Kutusu yoksa kortan ile üzerinden strec ile de sarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusu var, streç 3 ile 4 5 sefer sarıp anakartın altına ve üzerine sünger koymayı planlıyodum.
Version9 dedi: Kutusu yoksa kortan ile üzerinden strec ile de sarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusu var, streç 3 ile 4 5 sefer sarıp anakartın altına ve üzerine sünger koymayı planlıyodum.
Version9 Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer Dünya 6 Aralık 2024 #6 Alifatih Koç dedi: Anakartın kutusu var, streç 3 ile 4 5 sefer sarıp anakartın altına ve üzerine sünger koymayı planlıyodum. Genişletmek için tıkla... Söylediğin gibi yaparsin bi sıkıntı olucagini sanmıyorum (kargo sırasında firlatmazsalar tabi(!)
Alifatih Koç dedi: Anakartın kutusu var, streç 3 ile 4 5 sefer sarıp anakartın altına ve üzerine sünger koymayı planlıyodum. Genişletmek için tıkla... Söylediğin gibi yaparsin bi sıkıntı olucagini sanmıyorum (kargo sırasında firlatmazsalar tabi(!)
A Alifatih Koç Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #7 Version9 dedi: Söylediğin gibi yaparsin bi sıkıntı olucagini sanmıyorum (kargo sırasında firlatmazsalar tabi(!) Genişletmek için tıkla... Bende ondan korkuyorum da, inşallah bir şey olmaz diyelim çok teşekkür ederim
Version9 dedi: Söylediğin gibi yaparsin bi sıkıntı olucagini sanmıyorum (kargo sırasında firlatmazsalar tabi(!) Genişletmek için tıkla... Bende ondan korkuyorum da, inşallah bir şey olmaz diyelim çok teşekkür ederim