Antivirüs kullanılmalı mı?

majestic777

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Selam arkadaşlar,
Windows 10 kullanıyorum ve sadece PC'de Defender var. Bilgisayarda kesinlikle korsan tek bir yazılım bile yok oyunların hepsi Steam'den, torrent vb uygulamalarda kullanmıyorum. Takıldığım sayfalarda YouTube, Technopat Sosyal, Netflix, exxen gibi bilindik pek sakatlığa sebep olmayacak yerler yine de kafama takıldı herhangi bir antivirüs kullanmalı mıyım?

Burada genelde herkes Kaspersky öneriyor. Bir konu da gördüm Kaspersky Free+Comodo diye bir programın kombosunu önermişler. Comodo ismi doğru olmayabilir ama buna yakın birşeydi hatalıysam kusura bakmayın. Burada bahsedilen kombo nedir? Hangi programı önerirsiniz? Ayrıca antivirüs programı kullanırken Windows Defender'ın açık olmasına gerek var mıdır? İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan yazılım yüklemesen bile bir gün mutlaka ihtiyacın olacak. Neden bazıları antivirüs kurmamak için bir yerlerini yırtar? Kaspersky kurun gidin işte. Kalsın bir kenarda. Sonra virüs girdi diye konu açıyorlar.

Sürekli internetten birşey indiriyorsan kullan. Yok ben pc'yi açıyorum youtube'de takılıyorum oyun oynayıp çıkıyorum dersen kullanmana gerek yok.

Av yazılımına ihtiyacın yok bende Windows Defender bile kapalı diyenler sonra gidip "Bilgisayarıma virüs girdi." diye konu açıyolar sonra da neden virüs girdi nasıl girdi.

Bence de hiç gerek yok. Bana göre hepsi PC'ye fazla iş yükü olmaktan başka bir işe yaramıyor. Windows'un kendi antivirüsü daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…