Antivirüs önerisi

neqetria

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, arada sırada tarama yapmak için antivirüs uygulaması arıyorum. Böyle sürekli bildirim falan atan arkada sürekli arkada açık olup PC'yi yavaşlatan bir şey kesinlikle istemiyorum. Malwarebytes nasıldır acaba sadece ara sıra tarama yapmak için iyi midir?

15 günlük deneme veriyor deneme bitince virüs bulmuyor. 15 gün içinde tarama yaparsan virüs buluyor.

Kaspersky'ın standart Anti-Virus sürümü işinizi fazlasıyla görür. Ama 30 günden sonra ne yaparsınız bilemem.

Kaspersky free antivirüs benim işimi görüyor sana da tavsiye ederim

Comodo ve ESET gayet hafif, kullanabilirsiniz:

Malwarebytes'i tarama için kullanın, gerçek zamanlı koruması antivirüs kadar iyi koruma sağlamıyor.

15 günlük deneme veriyor deneme bitince virüs bulmuyor. 15 gün içinde tarama yaparsan virüs buluyor.

Böyle şehir efsanelerine inanmayın. 15 gün deneme sürümü geçince gerçek zamanlı koruması olmuyor ama taramadaki veri tabanı aynı ve gayet iyi zararlı buluyor.

Benim görüşüm antivirüs global bir kapitalizm ürünüdür dikkatli işlem yaparak gerek duyulmayan bir gereç bence...

Emsisoft çok iyidir. McAfee hayatta önermem. Kaspersky iyi ama abartılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…