Merhaba. Benim PC'ye virus girmişti sonra intden araştırdığımda Malwarebytes'i buldum indirdim virüsü temizledi. PC'yi koruyordu derken deneme suredi bitti. Tarama yapiliyor hala fakat real time proteciton çalışmıyor. Ne yapmam lazim? Malwarebytes'i sildim şu an Windows Defender'i kullanıyorum önereceğiniz anti virüsler var midir?
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...
www.technopat.net
Buradaki kodu da girin, 90 günlük korumanız olsun.
Merhaba. Benim PC'ye virus girmişti sonra intden araştırdığımda Malwarebytes'i buldum indirdim virüsü temizledi. PC'yi koruyordu derken deneme suredi bitti. Tarama yapiliyor hala fakat real time proteciton çalışmıyor. Ne yapmam lazim? Malwarebytes'i sildim şu an Windows Defender'i kullanıyorum önereceğiniz anti virüsler var midir?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Ücretli çözüm arıyorsanız ESET Internet Security öneririm.
Ücretsiz olarak KSC Free ve Bitdefender Antivirus yeterlidir. Alternatif olarak Avast deneyebilirsiniz.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Ücretli çözüm arıyorsanız ESET ınternet Security öneririm.
Ücretsiz olarak ksc Free ve BitDefender antivirus yeterlidir. Alternatif olarak Avast deneyebilirsiniz.
Ücretli maalesef olmaz ESET'i biliyorum iyi antivirüs fakat kalsin o ksc yi ve BitDefender'i deneyeceğim Avast para tuzağı para icin sahte virus falan buluyor kesinlikle önermem sağ olun bu arada