Antivirüs önerisi

Daha fazla  
Merhaba. Benim PC'ye virus girmişti sonra intden araştırdığımda Malwarebytes'i buldum indirdim virüsü temizledi. PC'yi koruyordu derken deneme suredi bitti. Tarama yapiliyor hala fakat real time proteciton çalışmıyor. Ne yapmam lazim? Malwarebytes'i sildim şu an Windows Defender'i kullanıyorum önereceğiniz anti virüsler var midir?

Kaspersky indirebilirsiniz.

Buradaki kodu da girin, 90 günlük korumanız olsun.

Kaspersky Internet Security.

Bu arada MBAM anti virüs değildir. Anti malwaredir.

Sisteminiz iyiyse Bitdefender.

Ücretli çözüm arıyorsanız ESET Internet Security öneririm.
Ücretsiz olarak KSC Free ve Bitdefender Antivirus yeterlidir. Alternatif olarak Avast deneyebilirsiniz.

Kaspersky 1 aylık deneme süresi veriyor sonrasında ücretsize dönüyor.

Eyvallah.

Sisteminiz iyiyse BitDefender.

BitDefender nasıl bir antivirüs? Sistemim iyi yani ekran karti biraz düşük onun dışında sağlam.

BitDefender nasıl bir antivirüs? Sistemim iyi yani ekran karti biraz düşük onun dışında sağlam.

Teşekkür ederim patron

Teşekkür ederim patron

Ücretli çözüm arıyorsanız ESET ınternet Security öneririm.
Ücretsiz olarak ksc Free ve BitDefender antivirus yeterlidir. Alternatif olarak Avast deneyebilirsiniz.

Ücretli maalesef olmaz ESET'i biliyorum iyi antivirüs fakat kalsin o ksc yi ve BitDefender'i deneyeceğim Avast para tuzağı para icin sahte virus falan buluyor kesinlikle önermem sağ olun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…