İmparator Penguen
Picopat
Güçlü, özel mülkiyet ya da açık kaynak fark etmeksizin bir antivirüs önerisi sizlerden rica ediyorum.
Ücretli olacaksa, fiyatı çok uçuk olmasın.
Güçlü, özel mülkiyet ya da açık kaynak fark etmeksizin bir antivirüs önerisi sizlerden rica ediyorum.
kaspersky bilgisayarı çok yoruyor onun yerine muadili malwarebytes öneririm girdiğin sitelere fazla karışmıyorKaspersky kullanmanı öneriririm.
Malwarede ayarlayabiliyorsun ilk başta bloke eder ancak sen izin verirsen karışmazKaspersky kullanmayı çok isterim ancak GoodByeDPI'yı maalesef bloke ediyor.
Malwarede ayarlayabiliyorsun ilk başta bloke eder ancak sen izin verirsen karışmaz
ESET. 1 aylık en yüksek koruma seviyesi ücretsiz. 1 ay sonunda Telegram'daki otomatik kod üretici botlarla veya kendin oluşturduğun bir temp mail ile tekrar 1 aylık kod kullanabilirsin. Korumasını anlatmaya gerek yok zaten en hafif antivirüs.Güçlü, özel mülkiyet ya da açık kaynak fark etmeksizin bir antivirüs önerisi sizlerden rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.