Antivirüs önerisi

okydnz

Centipat
Daha fazla  
Bayağıdır bir antivirüs programı arıyordum karar veremedim bir de sizden yardım istiyeyim dedim şu anki PC'de yüzde yüz virüs var ve bunun için pek ceb yakmiyacak nokta atışı yapacak ve ben mesela Google'dan bir oyun indirdim indirir indirmez tarama yapacak bildiğin PC'nin virüs güvenliği sadece ona bağlı olacak böyle bir antivirüs programı önerebilir misiniz?

Virüsü tek geçiren şey formattır. Başka şekilde %100 emin olamazsın istediğin gibi tara o virüs kendini gizleyedebilir. Virüse göre değişir ama format en iyi çözümdür.

Format atıcamda dosyalarım çok yüksek GB'li yedekleyim mi diyorum belki virüs o dosyaların içindedir bilemedim.

Öyle bir antivirüs yok.

Peki önerebileceğiniz var mı düzgün bu özellikler olmasa bile en azından Google'dan indirdiğim şeyleri korusun yeter.

Peki önerebileceğiniz var mı düzgün bu özellikler olmasa bile en azından Google'dan indirdiğim şeyleri korusun yeter.
Eğer para sıkıntın yoksa ESET'i öneriyorum. Hem hafif hem de iyi korumaya sahip. Kaspersky de iyi ama son zamanlarda çok sapıttı. Paran varsa ESET, yoksa da Bitdefender öneriyorum.
Google'dan indirdiğim şeyleri korusun
Hocam sen kaynağı belli olmayan dosyaları sorgusuz sualsiz indirirsen en kral antivirüs bile korumaz seni.

Eğer para sıkıntın yoksa ESET'i öneriyorum. Hem hafif hem de iyi korumaya sahip. Kaspersky'de iyi ama son zamanlarda çok sapıttı. Paran varsa ESET, yoksa da Bitdefender öneriyorum.

Hocam sen kaynağı belli olmayan dosyaları sorgusuz sualsiz indirirsen en kral antivirüs bile korumaz seni.

Hepinize teşekkür ederim herhalde Bitdefender alacağım.

Bayağıdır bir antivirüs programı arıyordum karar veremedim bir de sizden yardım istiyeyim dedim şu anki PC'de yüzde yüz virüs var ve bunun için pek ceb yakmiyacak nokta atışı yapacak ve ben mesela Google'dan bir oyun indirdim indirir indirmez tarama yapacak bildiğin PC'nin virüs güvenliği sadece ona bağlı olacak böyle bir antivirüs programı önerebilir misiniz?

Kaspersky.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı