Antivirüs program önerileri 2022

Merhabalar. Antivirüs önerisi konularını çok görmeye başladım ve biraz araştırma yaptım. Sizlere ücretli ve ücretsiz olarak iyi koruma sağlayan iyi antivirüsleri derledim. Türkiye'de pek yaygın olmayanları eklemedim.

BitDefender.
F-secure
Kaspersky.
ESET.
Norton.
Avira.
Ve daha çok iş için antivirüs arayanlar için McAfee.

Kaspersky Free av.
Avira Free av.
BitDefender Free av.
Panda Free av

AV

Ücretsizlerin hepsine "Free av" yazıp, ücretli çözümlerin de firma isimlerini yazmayıp tek tek ürünleri, avantajlarını ve birbirlerinden ayrılan özelliklerini yazsanız iyi bir liste olabilirdi. Şu anda sadece yaygın AV çözümlerinin listelendiği ve bazı AV üreticilerinin de yanına "Free av" eklendiği bir yazı görüyorum. Kaldı ki pek çok firma "Free av" yerine özel adlandırma kullanıyor. Panda Dome gibi...
Umarım sonraki listelerinizde bunu dikkate alırsınız.

Ücretsizlerin hepsine "Free av" yazıp, ücretli çözümlerin de firma isimlerini yazmayıp tek tek ürünleri, avantajlarını ve birbirlerinden ayrılan özelliklerini yazsanız iyi bir liste olabilirdi. Şu anda sadece yaygın AV çözümlerinin listelendiği ve bazı AV üreticilerinin de yanına "Free av" eklendiği bir yazı görüyorum. Kaldı ki pek çok firma "Free av" yerine özel adlandırma kullanıyor. Panda Dome gibi...
Umarım sonraki listelerinizde bunu dikkate alırsınız.

Hocam detaylı bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.

Güzel liste.
Ama;
Ücretli değil, üstüne para verseler, ücretli listesindeki son antivirüsten uzak durun.

İş için yazdım hocam zaten kişisel kullanıma pek uygun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı