Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #21 222744 dedi: Ücretsiz olarak Malwarebytes otomatik tarama yapmaz. Antivirüs olmaz öyle. Genişletmek için tıkla... Otomatikten kastınız, belirli zamanlarda kendiliğinden yapılan tarama mı hocam? Öyle ise onu bilemem çünkü ben arada bir tarama yapıyorum onu da manuel olarak gerçekleştiriyorum.
222744 dedi: Ücretsiz olarak Malwarebytes otomatik tarama yapmaz. Antivirüs olmaz öyle. Genişletmek için tıkla... Otomatikten kastınız, belirli zamanlarda kendiliğinden yapılan tarama mı hocam? Öyle ise onu bilemem çünkü ben arada bir tarama yapıyorum onu da manuel olarak gerçekleştiriyorum.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.691 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #22 222744 dedi: Ücretsiz olarak Malwarebytes otomatik tarama yapmaz. Antivirüs olmaz öyle. McAfee şirketlere abanan bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Evet Malwarebytes tam koruma yapmıyor. Dediğiniz gibi Kaspersky Free olabilir.
222744 dedi: Ücretsiz olarak Malwarebytes otomatik tarama yapmaz. Antivirüs olmaz öyle. McAfee şirketlere abanan bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Evet Malwarebytes tam koruma yapmıyor. Dediğiniz gibi Kaspersky Free olabilir.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 828 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #23 Kaspersky yüklersen bilgisayarın kale gibi olur. Girin çıkamaz, çıkan giremez.