Antivirüs program önerisi

TORNET

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopum için antivirüs programı almak istiyorum. En en iyisi hangisidir ya da para vermek yerine ücretsiz program mı indireyim?

Crack oyunlar yoksa malware bytes.

Malwarebytes ücretsizdir ama sadece tarama yapar.
Anlik koruma istiyorsaniz Kaspersky. Bedava bu da.
(Ama Malwarebytes öneririm korsan oyunlarda virüs varsa göruyor ama Kaspersky görmüyor.)

Crack oyunlar yoksa malware bytes.
Crack oyunda virüs var mi diye öğrenmek icin de kullanilir zaten.

Yıllardır Kaspersky Internet Security kullanırım. Senelik kod alıyorum. Hiç sorun yaşamadim gayet güzel.

Şu anki en güzel, kullanılabilir ve çoğu yeni tür virüsleri tespit edebilen ESET antivirüs. Bence ESET'in Free versiyonunu 30 gün boyunca kullanabilirsin. Sonrasında ise beğenirsen satın alabilirsin. Fiyatı çok da pahalı değil, aynı zamanda telefonda da kullabilirsin.

@Pc Gamer98 @Dorzi teşekkürler malware bytes i indirdim bide tarayıcı önerisinde bulunurmusunuz Edge kullanıyorum şuan daha iyisi varsa geçmek isterim

Dostum Home Security üyeliğini 8 aydır kullanıyorum aynı zamanda ESET VPN de kullanıyorum, Security işlerine ilgim var kendim payload vs. yapıp test ediyorum. Şu ana kadar yaptığım çoğu Payload'ı tespit edebilen antivirüs ESET oldu, zamanında malware bytes de kullandım açıkçası bana ESET daha güvenli, daha kullanılabilir geldi. Ayrıca neredeyse 8 yıldır bu bilgisayar camiasının içinde biri olarak ESET öneririm. Aynı zamanda 2024 yılı için Can Değer adlı YouTube kanalının antivirüs sıralaması da ektedir. Bir konunun arka tarafını bilmeden yorum yapmanız yanlış olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…