Antivirüs program önerisi

onemarzy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 için ücretsiz antivirüs program önerisi bir de Linux için antivirüs program önerisi var mı?

Merhaba, Windows 10 için ücretsiz antivirüs program önerisi bir de Linux için antivirüs program önerisi var mı?
Windows için düşünürsek kaspersky ve Malwarebytes bu ikisinden birisini kullanabilirsiniz.

Linux destekliyor mu bilmiyorum fakat, Kaspersky free kullanmalısınız. ücretli/ücretsiz hali çok iyi iş görüyor. Yıllığı 279TL'ydi isterseniz alabilirsiniz. Ama free versiyonuda iş görüyor.

Windows için düşünürsek Kaspersky ve Malwarebytes bu ikisinden birisini kullanabilirsiniz.

Malwarebytes tarama için kullanılabilir sadece, aktif korumada kötü.

ClamAV Linux için en iyisi ama Linux'a dışarıdan paket yüklemiyor isen çok gerekli değil.

Windows için, anlık koruma Kaspersky, tarama için Malwarebytes.

Bitdefender ve Kaspersky en iyileridir. Fiyattan bağımsız Bitdefender önersem de, Kaspersky Türkiye, fiyatlandırma konusunda çok iyi işler başarıyor. Kaspersky’ın geçmişindeki şifreleme hataları sebebiyle parola yöneticisindeki şifrelerin sızdırılabilmesi ve Rus hükümeti ile işbirliği iddiaları sizi endişelendirmezse alabilirsiniz. Konuşulduğu için söylüyorum, gerçek zamanlı korumads Malwarebytes iyi değil. Norton’u ise mining olaylarından sonra konuşmaya değer bile görmüyorum. ESET’e de kötü diyemem

Windows için düşünürsek Kaspersky ve Malwarebytes bu ikisinden birisini kullanabilirsiniz.

Kaspersky ve Malwarebytes.

Norton Windows'ta gayet iyi çalışıyor.

Kaspersky, Bitdefender, ESET gibi avler varken kullanılmaz.

Clamav Linux için en iyisi ama Linux'a dışarıdan paket yüklemiyor isen çok gerekli değil.

Windows için, anlık koruma Kaspersky, tarama için Malwarebytes.

Windows için Kaspersky, Linux için sunucu kurmuyorsanız Av'ye gerek yok.

Şu anlık Windows'ta Microsoft Defender kullanıyorum Kaspersky ücretsizini bulamadım. Yakında Linux'a geçeceğim ordada bir antivirüs programım olsun diye Kaspersky mı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…