Şu anlık Windows'ta Microsoft Defender kullanıyorum Kaspersky ücretsizini bulamadım. Yakında Linux'a geçeceğim ordada bir antivirüs programım olsun diye Kaspersky mı önerirsiniz?
Şu anlık Windows'ta Microsoft Defender kullanıyorum Kaspersky ücretsizini bulamadım. Yakında Linux'a geçeceğim orada da bir antivirüs programım olsun diye Kaspersky mı önerirsiniz?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Kaspersky ücretsiz versiyonu diğer platformları göstere basıp PC versiyonunuda indirebilirsiniz
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Kaspersky ücretsiz versiyonu diğer platformları göstere basıp PC versiyonunuda indirebilirsiniz
Hocam Linux geçiyorsunuz ve bunu şimdi mi soruyorsunuz? Anti hile olan çoğu online oyun oynanmaz. Lol, valorant, r6 gibi. Ama cs2 ve diğer tüm oyunlar oynanıyor. Protondb sitesine bakabilirsin.
Hocam Linux geçiyorsunuz ve bunu şimdi mi soruyorsunuz? Anti hile olan çoğu online oyun oynanmaz. Lol, valorant, r6 gibi. Ama cs2 ve diğer tüm oyunlar oynanıyor. Protondb sitesine bakabilirsiniz