D Dogukann4 Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:09 #1 Windows 10 Pro kullanıyorum. PC'ye format attım ve önceden yüklü olan RAV isimli bir program vardı ve tekrar yükleyecektim ancak internetten biraz baktım ve iyi olmadığını söyleyen birçok kişi vardı. Önerebileceğiniz bedava program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:15
Windows 10 Pro kullanıyorum. PC'ye format attım ve önceden yüklü olan RAV isimli bir program vardı ve tekrar yükleyecektim ancak internetten biraz baktım ve iyi olmadığını söyleyen birçok kişi vardı. Önerebileceğiniz bedava program var mı?
hiserinken Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster ABRA A5 V17.1 --------------------------- CPU : İ5 11400H 2.7GHZ RAM : 16GB 3200MHZ (DDR4) GPU 0 : İntel UHD Graphics (24eUS) GPU 1 : RTX 3050 MAX-P (mobile) DİSK 1 : 500GB nVME M.2 SSD (intel) DİSK 2 : 500GB KİNGSTON SATA SSD WİFİ 6 - BT 5.0 --------------------------- Cinsiyet Erkek Meslek ADÜ TMDK - Müzisyen Bugün 01:16 #2 Windows Defender diyecektim ama sanırım Windows 10 desteğini kesti.
Ugurcan526 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Avcının Rüyası Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:19 #3 Win defender bana yetmez diyosan Malwarebytes, Bit Defender, Kaspersky üçlüsünden birini tercih edebilirsin
Win defender bana yetmez diyosan Malwarebytes, Bit Defender, Kaspersky üçlüsünden birini tercih edebilirsin
Comesfar Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f/ Asus Dual 4060 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 01:21 #4 Hocam bedava demişsiniz ama bence Kaspersky ebn düşüğü yıllık 250 TL en pahalısı yılda 550 ucuz plan aylık 20 TL'ye geliyor 1 çay parası.
Hocam bedava demişsiniz ama bence Kaspersky ebn düşüğü yıllık 250 TL en pahalısı yılda 550 ucuz plan aylık 20 TL'ye geliyor 1 çay parası.
D Dogukann4 Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:24 #5 Ugurcan526 dedi: Win Defender bana yetmez diyorsan Malwarebytes, Bitdefender, Kaspersky üçlüsünden birini tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce yeterli mi yani başka bir programa gerek var mı?
Ugurcan526 dedi: Win Defender bana yetmez diyorsan Malwarebytes, Bitdefender, Kaspersky üçlüsünden birini tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce yeterli mi yani başka bir programa gerek var mı?
Ugurcan526 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Avcının Rüyası Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:34 #6 Dogukann4 dedi: Sizce yeterli mi yani başka bir programa gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer FBI CIA peşimde diyorsan, internette korsanlık benden sorulur diyorsan; Comodo Firewall (Süper İnternet Güvenlik Duvarı) Autorun (Sistem düzeyinde başlangıç yapan herşeyi gösterir) Process Explorer (Daha gelişmiş görev yöneticisi) Process Monitor (Dosya sistemini, Kayıt Defterini ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gerçek zamanlı olarak izlemene olanak tanır) Cubes OS kullan (Bütün sistem sanal makine ile çalışır paranoyaklar içindir)
Dogukann4 dedi: Sizce yeterli mi yani başka bir programa gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer FBI CIA peşimde diyorsan, internette korsanlık benden sorulur diyorsan; Comodo Firewall (Süper İnternet Güvenlik Duvarı) Autorun (Sistem düzeyinde başlangıç yapan herşeyi gösterir) Process Explorer (Daha gelişmiş görev yöneticisi) Process Monitor (Dosya sistemini, Kayıt Defterini ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gerçek zamanlı olarak izlemene olanak tanır) Cubes OS kullan (Bütün sistem sanal makine ile çalışır paranoyaklar içindir)
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.708 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 59 dakika önce #7 Malwarebytes candır daha iyisi yok.
Ugurcan526 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Avcının Rüyası Daha fazla Cinsiyet Erkek 57 dakika önce #8 Kayra342727 dedi: Malwarebytes candır daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes çok agresif tarama yapıyor çok fazla false-positive veriyor ama buldu mu fena buluyor orası ayrı
Kayra342727 dedi: Malwarebytes candır daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes çok agresif tarama yapıyor çok fazla false-positive veriyor ama buldu mu fena buluyor orası ayrı