Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Eylül 2020 #11 byemre01 dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Virüs büyük ihtimalle silinmiştir ama temiz kurulum yapmanızda fayda var.
byemre01 dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Virüs büyük ihtimalle silinmiştir ama temiz kurulum yapmanızda fayda var.
byemre01 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 134 27 Eylül 2020 #12 Nicknametakenn dedi: Virüs büyük ihtimalle silinmiştir ama temiz kurulum yapmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum daha yeni yapmıştım. Virüs silinmeden önce aşırı kullanım olup mavi ekran alıyordum. Tekrar mavi ekran verirse temiz kurulum yaparım. Teşekkürler.
Nicknametakenn dedi: Virüs büyük ihtimalle silinmiştir ama temiz kurulum yapmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum daha yeni yapmıştım. Virüs silinmeden önce aşırı kullanım olup mavi ekran alıyordum. Tekrar mavi ekran verirse temiz kurulum yaparım. Teşekkürler.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 27 Eylül 2020 #13 Kaspersky'ı çok kez silip tekrar yükledim. Hiç de öyle silmeye çalışırken virüs bulmadı Silerken de zorluk yaşamadım.
Kaspersky'ı çok kez silip tekrar yükledim. Hiç de öyle silmeye çalışırken virüs bulmadı Silerken de zorluk yaşamadım.
byemre01 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 134 27 Eylül 2020 #14 m0rphine dedi: Kaspersky'ı çok kez silip tekrar yükledim. Hiç de öyle silmeye çalışırken virüs bulmadı silerken de zorluk yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bende mi oldu bir tek acaba ilginç bir durum.
m0rphine dedi: Kaspersky'ı çok kez silip tekrar yükledim. Hiç de öyle silmeye çalışırken virüs bulmadı silerken de zorluk yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bende mi oldu bir tek acaba ilginç bir durum.