Antivirüs programı önerisi

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Windows 11 kullanıyorum. Ağır virüslerle büyük ihtimal uğraşmam ama ne olacağı belli olmuyor, bu yüzden güvende hissetmek istiyorum. Para konusu pek dert değil, eğer sağlamsa parasını veririm. İyi bir anti virüs programı önerir misiniz? Bir süre Avast kullandım ama hiç memnun kalmadım.

Uzun vadede Kaspersky Internet Security işinizi görecektir. Başarılı bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızda mevcut durumda virüs olduğuna dair şüpheniz varsa Malwarebytes ile tarama yapın. Gerçek zamanlı korumada Malwarebytes, Kaspersky'in gerisinde kalıyor.

4 yıldır Kaspersky kullanıyorum. Beni daha hiç üzmedi. Sistemede çok yük bindirmiyor benim gördüğün kadarıyla. Tavsiye ederim.
İyi bir antivirüs programı doğru ama sisteme çok yük bindirmiyor kısmın da kahkaha attım. :D

Arkadaşın dediği gibi ben de kaspersky öneririm ama sistemi çok yavaşlatıyor arkadaşın dediği gibi değil. Onun dışında
-ESET
-AVAST
-MALWAREBYTES
-HİTMANPRO
bunları öneririm çok sağlam antivirüs yazılımları bunlar.

Neden?
Benim sistemimde 12Mb RAM %0 CPU kullanıyor.
Öyle birşey olması kesinlikle imkansız. Dediğiniz kesinlikle ve kesinlikle imkansız. Ayrıca 12 mb ram bir bilgisayarla nasıl kaspersky açıyorsunuz? Siz nereden yüklediniz bu antivirüsü bşka bir yerdenmi yüklediniz? Gözünüzü seveyim google açınca bile yüzde 20 cpu kullanılıyor kaspersky gibi bir antivirüs nasıl yüzde 0 kullanacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı