S Serif353535 Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Merhaba Technopat ailesi. Ücretsiz ya da az ödeyeceğim bir antivirüs programına ihtiyacım var. PC'yi yavaşlatmayacak birleyler olması lazım oyun oynayacağım çoğunlukla. Malwarebyte var aklımda. Öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var.
Merhaba Technopat ailesi. Ücretsiz ya da az ödeyeceğim bir antivirüs programına ihtiyacım var. PC'yi yavaşlatmayacak birleyler olması lazım oyun oynayacağım çoğunlukla. Malwarebyte var aklımda. Öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Kaspersky alabilirsiniz, free versiyonu bile güçlü. Malwarebytes da fena değil.
Blainetecc Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 7 Nisan 2023 #3 Kaspersky'ciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com
Kaspersky'ciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 Blainetecc dedi: Kaspersky'ciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla... Eset de fena değil tabi.
Blainetecc dedi: Kaspersky'ciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla... Eset de fena değil tabi.
Blainetecc Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 7 Nisan 2023 #5 ferr dedi: Eset de fena değil tabi. Genişletmek için tıkla... Ben espiri yaptım. Forumda hep Kaspersky fazla önerildiği için farklı yazdım.
ferr dedi: Eset de fena değil tabi. Genişletmek için tıkla... Ben espiri yaptım. Forumda hep Kaspersky fazla önerildiği için farklı yazdım.
S Serif353535 Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #6 Blainetecc dedi: Kasperskyciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla... ESET tam bir bela. Silmek ecel teri akıtıyor. ferr dedi: Kaspersky alabilirsiniz, Free versiyonu bile güçlü. Malwarebytes da fena değil. Genişletmek için tıkla... İkisini beraber kullanmak iyi gider diye okudum siz ne önerirsiniz?
Blainetecc dedi: Kasperskyciler gelmeden once birkaç program onermek isterim. ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin | ESET Rekorlar kıran ESET NOD32 Antivirüs'ü hemen indirin, teknolojinin keyfine güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla... ESET tam bir bela. Silmek ecel teri akıtıyor. ferr dedi: Kaspersky alabilirsiniz, Free versiyonu bile güçlü. Malwarebytes da fena değil. Genişletmek için tıkla... İkisini beraber kullanmak iyi gider diye okudum siz ne önerirsiniz?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #7 Serif353535 dedi: ESET tam bir bela. Silmek ecel teri akıtıyor. Genişletmek için tıkla... Avast kadar olamaz
Serif353535 dedi: ESET tam bir bela. Silmek ecel teri akıtıyor. Genişletmek için tıkla... Avast kadar olamaz
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 740 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #8 Avira 3 ay ücretsiz Prime veriyordu kart bilgisi istemeden ufak bir Google'lama ile onu da bulup kullanabilirsiniz.
Avira 3 ay ücretsiz Prime veriyordu kart bilgisi istemeden ufak bir Google'lama ile onu da bulup kullanabilirsiniz.