Antivirüs programı önerisi

Makaleler
49
Merhaba, lisanslı bir antivirüs programı arıyorum. Fiyat çok önemli değil, sadece düzgün ve güvenilir bir yazılım olması yeterli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aklımda Kaspersky var ama bunun da ayrı kategorileri varmış. En iyisi hangisi?

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasperskynin hepsini kapsayan bir paketi var onu öneririm, arkadaşım halihazırda kullanıyor ben de bir süre kullandım bütçe ayıramadığım için bırakmak zorunda kaldım.

Merhaba, lisanslı bir antivirüs programı arıyorum. Fiyat çok önemli değil, sadece düzgün ve güvenilir bir yazılım olması yeterli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aklımda Kaspersky var ama bunun da ayrı kategorileri varmış. En iyisi hangisi?

İyi sosyaller.

Her önünüze geleni indirmiyorsan ve birazcık bilinçi bir kullanıcıysan Windows Update'leri sürekli yapiyorsan bu noktada Defender gayet yeterli. Yerel fiyatlandırmadan dolayı Kaspersky alabilirsin 250 liraya senelik koruma veriyorlardı.

Her önünüze geleni indirmiyorsan ve birazcık bilinçi bir kullanıcıysan Windows Update'leri sürekli yapiyorsan bu noktada Defender gayet yeterli. Yerel fiyatlandırmadan dolayı Kaspersky alabilirsin 250 liraya senelik koruma veriyorlardı.
yanlış dosya indirdim ve ondan sonra kasperskya geçip defenderı sonsuza kadar kapattım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı