Windowsmeraklısı Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 275 Çözümler 2 Dün 13:50 #11 Burak Karabal dedi: Yani 1 kere tam tarama kâfi sayılır. Birkaç Adobe uygulaması indirmiştim Windows güvenliği bir şey demedi ama yine de bir kez yaratmak istiyorum Genişletmek için tıkla... 1 kerelik diyorsan VPN ile guncelleme yapip kullanabilirsin tabi ki hocam.
Burak Karabal dedi: Yani 1 kere tam tarama kâfi sayılır. Birkaç Adobe uygulaması indirmiştim Windows güvenliği bir şey demedi ama yine de bir kez yaratmak istiyorum Genişletmek için tıkla... 1 kerelik diyorsan VPN ile guncelleme yapip kullanabilirsin tabi ki hocam.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.729 Çözümler 54 Dün 13:52 #12 Windowsmeraklısı dedi: 1 kerelik diyorsan VPN ile guncelleme yapip kullanabilirsin tabii ki hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan indireceğim sürüm çok eski mi oluyor? Güncelleme şart mı sizce?
Windowsmeraklısı dedi: 1 kerelik diyorsan VPN ile guncelleme yapip kullanabilirsin tabii ki hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan indireceğim sürüm çok eski mi oluyor? Güncelleme şart mı sizce?
Windowsmeraklısı Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 275 Çözümler 2 Dün 13:53 #13 Burak Karabal dedi: Buradan indireceğim sürüm çok eski mi oluyor? Güncelleme şart mı sizce? Genişletmek için tıkla... Database guncellemesi sart hocam program cok şart olmasa da.
Burak Karabal dedi: Buradan indireceğim sürüm çok eski mi oluyor? Güncelleme şart mı sizce? Genişletmek için tıkla... Database guncellemesi sart hocam program cok şart olmasa da.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.729 Çözümler 54 Dün 14:01 #14 Windowsmeraklısı dedi: Database guncellemesi sart hocam program cok şart olmasa da. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirdiğim vakit bir sorum olursa yazarım.
Windowsmeraklısı dedi: Database guncellemesi sart hocam program cok şart olmasa da. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirdiğim vakit bir sorum olursa yazarım.
99gokay99 Attopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:34 #15 Kaspersky kullanıyorum memnunum ,bi bakabilirsin