Antivirüs programı önerisi

Wnaption

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bir bilgisayarım var ve buna virüs bulaşmış fare takılıyor. Bir de YouTube gibi sitelerde video donuyor. Ses var görüntü donuk. Ben şimdi bu bilgisayara format atıp orijinal bir antivirüs kursam var olan virüsleri yani virüslü fareyi veya başka cihazların icindeki virüsü kesin bulabilir mi? Tamemen silmek ve gelebilecek çoğu virüsü bulup temizlemek istiyorum. Veyahut hangi virüs yazılımı kesin olarak temizler?
Lütfen yetkililerinde cevap vermesini istiyorum.

Farelere virüs bulaşamaz. Antivirüs olarak Bitdefender Total Security öneririm orjinal alacaksanız yoksa Kaspersky Free. Ancak yüklemeden önce Adwcleaner Malwarebytes HitmanPro EmsisoftEmergency ve Zemana programlarıyla gerçek zamanlı korumaları kapalı biçimde tarama yapın.

Görüntü sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Kararlı bir Windows sürümü kullandığınızdan emin olun. Önceden kullandığınız antivirüs varsa kaldırın. Temizlik araçları varsa (CClenaer hariç) kaldırın. Sistem hızlandırıcı vs. program varsa kaldırın. KIS 2017 kurun taratın. Malwarebytes kurun ve kapsamlı şekilde taratın. Windows 8 altı işletim sistemi kullanıyorsanız temiz kurulum yapmanız daha mantıklı. Çünkü o işletim sistemleri çok çabuk şişiyor.

Öğrenciye indirimi filan var mı? Baktım ama dijital değil DVD ile almayı düşünüyorum.

Görüntü sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Kararlı bir Windows sürümü kullandığınızdan emin olun. Önceden kullandığınız antivirüs varsa kaldırın. Temizlik araçları varsa (CClenaer hariç) kaldırın. Sistem hızlandırıcı vs. program varsa kaldırın. KIS 2017 kurun taratın. Malwarebytes kurun ve kapsamlı şekilde taratın. Windows 8 altı işletim sistemi kullanıyorsanız temiz kurulum yapmanız daha mantıklı. Çünkü o işletim sistemleri çok çabuk şişiyor.
Tüm işletim sistemlerinde aynı ve sadece fareyi takınca böyle oluyor hem PC'de ve laptoptada aynı şekilde.( Linux'ta sorun yok)

Hacı senin sorunun farede. Farklı bir fare ile dene. Sorun kalmayacaktır.

Ayrıca farenin altı ıslak değil, değil mi? Ya da fareyi kullandığınız yüzey, fare kullanmaya elverişli mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı