Antivirüs programı önerisi

mavisistem

Hectopat
Bana Avast ve Eset haricinde bir antivirüs programı lazım ama offline setup olması lazım çünkü evde internet bağlantısı yok. Yani geçen gün indirdim birkaç mb büyüklüğünde setup dosyası ve bu setup dosyasını evdeki bilgisayara attım. Çift tıklayıp açtım ama internete bağlanıp kurulum dosyasını çekmeye çalıştı. Bunu istemiyorum.

Norton olabilir veya başkası da. En iyisi bulabildiklerinizin direkt Download linklerini yazın siz. Resmi sitesinden olursa tadından yenmez. Yenmeyip yanında yatılabilir de... Müzeye de konulabilir. Buzluğa da atılabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim güvenlik önlemlerini alan, bilgisayarın kamerasına erişimi kapatmak gibi bir sürü güzel özelliği olan güvenli ve kaliteli program Kaspersky tavsiyemdir. Şu an deneme sürümü kullanıyorum bitince satın almaya karar verdim. Virüs programı kullanmıyordum şimdi kullanmaya başladım faydasını gördüm. Flash belleği takınca direk açılmamasını bile sağlıyor. Kısayol olarak hızlı yol sunuyor yani.

Bilgisayar düşük donanımlı ise ESET.
Güçlü donanımlı ise Kaspersky Internet Security.

Kaspersky 3.senem, memnunum. :)

Teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Şimdi bu avira programını indiriyorum.
Daha önce bunların demo versiyonlarını yüklüyordum ve süre bitince kaldırıp tekrar yüklüyordum. Şimdi işini mümkün olduğunca doğru düzgün yapan bir av yazılımı satın alıp, zırt pırt yükle kaldır yapmaktan kurtulacağım.
Bunu indirdim ama kurulumun yarısında yine internet bağlantısı istedi. Yani bu da işe yaramadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı